Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Seminar WordPress pertama rugi kalau tak join

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, ramai pembaca blog Denaihati sudah maklum dengan Seminar WordPress yang dianjurkan oleh Akademi Denaihati pada 14-15/4/2012. Ini adalah Seminar WordPress pertama yang dianjurkan oleh Akademi Denaihati. Pasti peserta batch pertama seminar ini akan mendapat berbagai keistimewaan jadi rugi sangat kepada yang tak join. Ada yang bagi alasan jauh tetapi sebenarnya bila bicara ILMU ini lagi jauh lagi berkat. Insyallah setakat ini dah ada dua peserta dari Indonesia dan insyallah juga akan ada wakil dari Brunei jadi kalau setakat Malaysia kira tak lah jauh sangat.

Siapa yang boleh ikut serta Seminar WordPress ini :

  1. Blogger blogspot yang nak pindak ke wordpress.
  2. Blogger baru bermula dengan wordpress.
  3. Wakil syarikat yang nak fokus kepada pemasaran secara online.
  4. Blogger yang nak menambah ilmu.

Semua peserta batch pertama akan mendapat keistimewaan yang tidak akan dapat oleh mana-mana pembaca blog Denaihati. Insentif khas untuk semua peserta akan diumumkan kepada peserta diakhir Seminar WordPress. Insyallah dengan insentif tersebut semua peserta akan dapat balik yuran yang mereka bayar dalam tempoh 2-3 bulan selepas mereka aktif berblogging.

Peserta seminar juga akan mendapat hadiah khas dari blog Denaihati seperti T-Shirt Denaihati, Car sticker, Notepad Denaihati dan keychain. Kepada yang nak daftar jom @ Seminar WordPress Akademi Denaihati.

---

  1. emmm…menarik jugak tu….
    http://ahaaziz.blogspot.com/

  2. Rina As
    Semoga seminar pertama Denaihati ni sukses berat..
    Entri terbaru Rina As – Cara Mendaftar dan Memasang Widget Histats di Blog

    Entri terbaru Ahmad Hati – Tips Kurangkan Pembayaran Cukai LHDN (Individu)My Profile

  3. Mari semua datang / hadirkan diri dekat Seminar Denaihati
    Entri terbaru Ahmad Hati – Tips Kurangkan Pembayaran Cukai LHDN (Individu)My Profile

  4. Semoga seminar pertama Denaihati ni sukses berat..
    Entri terbaru Rina As – Cara Mendaftar dan Memasang Widget Histats di BlogMy Profile

  5. harap ada lg perkongsian ilmu seperti ni lg…
    Entri terbaru dzuandiey – Wordless Wednesday – Membeli-Belah Secara VirtualMy Profile

  6. Semoga seminarnya sukses sob….
    Entri terbaru Gadget Insights – Google April Fools : Best Jokes from GoogleMy Profile

  7. pinginnya ikut tapi sayangnya jauh dari tempatku….thanks untuk infonya
    Entri terbaru nutrisi seluler – Nutrisi Ibu Hamil dan MenyusuiMy Profile

  8. ilmu yg sgt2 b’guna..;)
    Entri terbaru liyana – Elaun Wad+Operation Dah DiterimaMy Profile

  9. Peluang yang sanngat baik untuk sesiapa yg berminat…huhuhuhu
    Entri terbaru Budak Lanun – Harga Petrol Gred RON97 Akan Naik 10 Sen Kepada RM2.90 SeliterMy Profile

  10. Peluang ni bukan selalu,kalau nak tambah ilmu pun bagus juga turut serta dalam seminar ni
    Entri terbaru wazy – Lelaki KacakMy Profile

  11. Bab2 ni yg buat aku rasa segan dan malu alah bila nk drop komen nih….hehehe
    Entri terbaru yas – SAFEE SALI BERCERAI TALAK SATUMy Profile

  12. wah,,denaihati memang selalu memberi,,hehe,,terima kasih buat infonya ya..^_^

  13. cepat.. cepat.. sapa yg nak, silalah pergi.. hehe
    Entri terbaru fiezaradzi – Wordless Wednesday #13 – PadiMy Profile

  14. Terima Kasih, Tulisan yang sangat membantu. Salam Sukses!

  15. kalau la dekat2 kawasan tu jer, dh lama join ni…uwaaa!!…mmg rugi la…
    Entri terbaru dzuandiey – Program Susu 1 Malaysia – kenapa perlu minum secepat mungkin?My Profile

Trackbacks

    Artikel pilihan...close