Seks Rakyat Malaysia Ramai Yang Dahagakan

Salam 1Malaysia, apa yang anda akan fikir apabila seseorang mencari isteri curang, amalan bomoh siam, gambar romantik, coli jiran, isteri berzina, seks dengan jiran, pengalaman suami curang, jiran seksi, pengalaman main seks, pengalaman main dengan jiran, seks pagi, zina di Malaysia dan hubungan seks. Mereka mencari ini bukan di taman atau sekodeng jiran sebelah rumah  tetapi keyword yang digunakan di google, yahoo, bing dan banyak lagi search engine yang lain.

Keywords yang singgah Denaihati

Mungkinkah mereka ini adalah antara mereka rakyat Malaysia yang dahagakan seks atau mungkin mereka yang mencari ilmu tentang seks atau mungkin mereka yang mencari bahan santai untuk mengisi masa lapang. Dulu semasa kecil apabila melihat sesuatu yang lucah dan terkata perkataan lucah terasa sangat berdosa dan bersalah sangat. Sekarang keadaan sudah berubah semuanya boleh didapati dengan satu klik sahaja. Adakah ini satu pertanda pelajaran seks secara formal sudah diperlukan supaya anak-anak kita tidak tersesat jauh apabila melayari laman-laman seks dan lucah yang ada berjuta di internet.

Aku memang syorkan teman-teman yang belum menggunakan Google Analytics untuk menggunakan fasiliti ini kerana kita boleh menganalisa setiap keywords dan trafik yang singgah ke blog kita setiap hari, minggu, bulan dan tahun. Semua keyword di atas adalah antara keyword yang membawa trafik ke denaihati. Dengan Google Analytics ini kita tahu bahawa sesungguhnya Rakyat Malaysia ramai yang dahagakan seks. Tak percaya cuba analisa keywords yang singgah ke blog teman-teman.

---

  1. terima kasih berkongsi info

  2. pendekar juga pernah jadi pembaca cerita-cerita seperti ini dahulu… boleh dikatakan semasa remaja dahulu pendekar begitu.. hahaha… tapi apabila telah dewasa.. aktiviti seperti ini tidak lagi menjadi amalan pendekar…
    Entri terbaru Pendekar – KOLEKSI GAMBAR KUDA PENDEKAR IMy Profile

  3. kebanyakan yang mencari cerita-cerita seperti ini adalah mereka-mereka yang kesunyian dan juga kegersangan… akibat kesunyian.. bacaan seperti ini sangatlah mereka perlukan..
    Entri terbaru Pendekar – KOLEKSI GAMBAR KUDA PENDEKAR IMy Profile

  4. tetapi ada juga yang menjadikannya sebagai bahan bacaan santai…

    tak kurang juga yang mencarinya untuk kepuasan sendiri…

  5. memang tak dapat disangkal lagi bahawa rakyat malaysia dahagakan seks…
    Entri terbaru Pendekar – KOLEKSI GAMBAR KUDA PENDEKAR IMy Profile

  6. Rendahnya daya serap nilai-nilai budaya, agama dan kemanusiaan dalam kehidupan keluarga dan masyarakat.
    Entri terbaru munir ardi – Yang Telah saya Pelajari selama 15 bulan ngeblogMy Profile

  7. zman sekrang ni memang sudah keterlaluan…x leh di biarkan da..

  8. Sampai sekarang keyword yang bertema seks masih merupakan pencarian tertinggi.
    Entri terbaru Bang Iwan – Daftar Lengkap Nominasi dan Pemenang Piala Citra FFI 2010My Profile

  9. Memang terbukti benda ni ramai jer orang cari terutamanya dengan scandal selebriti terbaru tu. Ramai jer blogger yang dapat trafik tinggi pasal buat entri berkaitan benda tu jer.

  10. nak buat macam mana…dah memang rakyat malaysia gemar dengan benda ni semua…huh
    .-= mohdisa´s last blog ..MASUM Cup 2010 =-.

Trackbacks

  1. […] dan gambar suspek panas di TwitterJangan tengok wanita cantik 2 kali haram tuBercerai Kerana SeksRakyat Malaysia ramai yang dahagakan seksSuami Curang ketika Isteri MengandungHadiah Seks Setiap Hari dan Gambar Bogel Elizabeth4700 kes zina […]

  2. […] that sound interesting and unique to me including: HIDUP BERANI UNTUK GAGAL jangan terLIWAT and Rakyat Malaysia ramai yang dahagakan Seks. I know these words are taboo to most of us but if one can use it as an educational purposes, I […]

  3. Rakyat Malaysia ramai yang dahagakan seks | Denaihati | rhrv.com says:

    […] Rakyat Malaysia ramai yang dahagakan seks | Denaihati […]

  4. […] This post was mentioned on Twitter by Denaihati, Denaihati, zarylnaxrie, Sup, mohd hafizuddin and others. mohd hafizuddin said: RT: @denaihati: Rakyat Malaysia ramai yang dahagakan seks http://gengblogger.com/read/140585 […]

Artikel pilihan...close