Restoran Nasi Kukus baru di Shah Alam

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, ketika Kembara Musafir Beijing aku dapat sms jemputan pembukaan Restoran Nasi Kukus daripada sahabat baik Hj Azhar, Bos Besar Segi Seri Sdn Bhd. Pernah sekali blog Denaihati iklankan peluang pekerjaan di syarikat beliau akhir tahun lepas. Segi Seri Sdn Bhd sebuah syarikat pengendali makanan yang agak besar dengan kekuatan tenaga kerja lebih 600 orang.

Lokasi Restoran Nasi Kukus

Restoran Nasi Kukus yang terletak di no 16, Jalan Opera L 2U/L, Taman TTDI Jaya, Shah Alam merupakan restoran kedua selepas Restoran Steamboat di Seksyen 23, Shah Alam yang merupakan restoran steamboat terbesar di Shah Alam. Alhamdulillah aku dan famili serta Tuan Hj Zainal dijemput makan tengahari untuk menikmati juadah enak di restoran baru.

Ruang makan Restoran Nasi Kukus

Restoran memang besar ada dua ruang makan dengan setting yang berbeza. Lokasi sangat menarik dan mudah dijejaki ditepi jalan besar TTDI Jaya depan kompleks sms PDRM dengan ruang pakir yang banyak. Jadi jangan risaulah kalau nak datang bawa keluarga atau kawan-kawan makan di Restoran Nasi Kukus.

Nasi Kukus Power

Kepada peminat masakan Pantai Timur masakan gulai daging lembu dan kambing memanglah enak sangat. Nasi kukus bersama ayam goreng juga sedap jadi kepada rakan pembaca di Shah Alam dan sekitar jangan lepaskan peluang menjamu selera di Restoran Nasi Kukus terbaru. Biasalah awal-awal ni mesti ada yang tak sempurna jadi kalau ada cadangan untuk memperbaiki prestasi sila kemukakan jangan disimpan dalam hati.

Hj Azhar Bos Besar Segi Seri Sdn Bhd

Kepada yang mencari peluang kerja boleh juga contact Tuan Hj Azhar, Bos Besar Segi Seri Sdn Bhd atau datang terus ke Wisma Segi Seri di seksyen 23, Shah Alam. Nak berjaya mesti cari pengalaman bekerja dengan mereka yang sudah berjaya.

---

  1. Indeed… nak berjaya kena bekerja dgn org yg berpengalaman dan berjaya… i learn fm my friend

  2. Akan diwar-warkan kepada associate irsah.com singgah ke shah alam open table nasi kukus.. tks info..

  3. Tahniah kepada pengusaha Melayu Islam, jangan ada di antara rakan-rakan niaga yang berasa tergugat lalu membuat perkara-perkara mungkar. Sesungguhnya Allah berfirman mafhumnya ” Sesiapa yang berusaha dengan ikhlas, jujur dan amanah akan diberi kejayaan” Bagi Tn Hj Azhar bila sudah berjaya jangan lupa akan tanggungjawab terhadap agama. Tahniah!!!

  4. kalau adanya di kota saya, akan langsung diterjah sekarang juga…hehehe

  5. insyallah kena terjah ni…

  6. Insya Allah, kalau lalu kat situ .. pasti saya terjah sama .. nak rasa .. Mesti sedap ..

  7. Yumm…nasi kukus memang my favorite

  8. ramainya pekerja smpai 600 orang erk…. besar sungguh restoran ni..

  9. wah mcm menarik ni..akan dicoba suatu hari nnt

  10. saya nak ker shah alam ahad ni..boleh saya terjah nanti….tak der diskaun untuk pembaca blog denaihati ker he3..

  11. Fuhh boleh sergah Restoran ni stu hari nanti

  12. Sebuah restauran yang besar dengan 600 tenaga kerja

  13. Macam sedap. Nak rasa juga nanti

  14. yg baru-baru ni mesti best sebab ada promosi..hahaa

  15. dengar pun dah terliur, kena cari ni