Promosi Web Hosting Denaihati Network – Serverfreak

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, Serverfreak bukan nama asing kepada ramai Blogger Malaysia. Antara top 5 web hosting Malaysia yang mendapat kepercayaan ramai top blogger Malaysia. Serverfreak diperkenalkan oleh Kak Jie kepada aku ketika tercari-cari webhosting yang paling sesuai ketika ingin berhijrah daripada domain percuma kepada domain berbayar pada Januari 2010.

Sekali lagi nak ucapkan terima kasih kepada Kak Jie kerana telah memperkenalkan webhosting yang terbaik kerana sehingga hari ini blog Denaihati masih belum bertukar web hosting seperti yang berlaku pada banyak blog lain yang terpaksa bertukar-tukar web hosting kerana menghadapi berbagai masalah.

Bukan nak puji dan bodek Serverfreak tapi hakikat sebenar pengalaman menggunakan web hosting Serverfreak memang terbaik. Masalah pasti ada dimana-mana tetap yang lebih penting kecekapan dan kepantasan mengedalikan masalah itu yang angkat tabik dengan Serverfreak. Tak kiralah dimana aku berada samada dalam negara atau pun berpuluh ribu kilometer di luar negara apabila ada sahaja masalah cukup dengan email dan twitter dalam tempoh beberapa minit pasti akan ada tindakbalas dan tempoh yang singkat masalah dapat diselesaikan dengan izin Allah.

Terima kasih juga kepada Serverfreak kerana sudi menaja hadiah untuk cabutan bertuah Majlis Sepetang Bersama Blogger bukan satu tetapi 6 hadiah termasuk 3 web hosting deluxe package. Serverfreak sekali memberi kepercayaan blog Denaihati dengan menyediakan promosi web hosting istimewa kepada semua pembaca blog Denaihati.

Package promosi web hosting Denaihati Network – Severfreak memang istimewa dan tidak boleh dilepaskan begitu sahaja.

Serverfreak Web Hosting no 1 Malaysia

Package promosi web hosting Denaihati Network – Serverfreak

Cara-cara nak subscribe web hosting istimewa Denaihati Network – Serverfreak.

Serverfreak Web Hosting no 1 Malaysia

Serverfreak web hosting no 1 Malaysia

Serverfreak web hosting no 1 Malaysia

Serverfreak web hosting no 1 Malaysia

Promosi yang sangat menarik dan tidak boleh dilepaskan begitu sahaja kepada Rakan Blogger yang sedang tercari-cari web hosting terbaik. Kepada Rakan Blogger yang ingin berhijrah ke web hosting baru dengan harga dan package istimewa sila klik PROMOSI WEB HOSTING DENAIHATI NETWORK – SERVERFREAK untuk bersama Anarm.net, Kujie2.com, Redmummy.com, Justkhai.com, Yanmieonline.com dan ramai lagi Rakan Blogger lain dengan hanya RM80 setahun untuk 2GB storage dan 10 GB Bandwidth sebulan.

20 Blogger pertama yang membeli package promosi web hosting Denaihati Network – Serverfreak akan mendapat sehelai T-Shirt Denaihati. Untuk dapat T-Shirt Denaihati jangan lupa taip perkataan Denaihati dalam kotak komen di form order. Cepat-cepat peluang teristimewa jangan lupa heboh-hebohkan kepada pembaca blog anda.

---

  1. hai kawan..
    tetangga sebelah hadir meramaikan web kamu..
    salam kenal dan salam persahabatan..

  2. mantap, nanti saya mau coba…. makasih buat infonya….
    Entri terbaru Muhammad Fauzi Abdillah – Makanan Yang Dilarang Bagi Penderita Batu GinjalMy Profile

  3. Boleh cuba untuk blog baru ni..hehe..
    Entri terbaru Blog Asyraf – Jom Ramai-ramai Join Giveaway Blog Ciktom.ComMy Profile

  4. Ni penyedia webhosting dari Malaysia ya..
    nice share
    Entri terbaru Ramzi – Cara Memasang / Menampilkan Author Blog di Google SERPMy Profile

  5. Banyak informasi yang didapatkan di sini mengenai web hosting network serverfreak ini
    Entri terbaru Blog Keperawatan – Manajemen KeperawatanMy Profile

  6. Wah infonya boleh juga terimakais banyak gan atas infonya

  7. kedepannya saya pengen coba ne .. doa kan saja ya..biar bisa pake hosting di sini
    Entri terbaru Agen Bola Online – Agen Bola: Ac Milan Lirik Carlos Tevez Gantikan IbrahimovicMy Profile

  8. Promosi yang hebat. Murah jika dibandingkan dgn spesifikasi. Kawe pun guna ServerFreak utk salah satu niche blog. Mmg tip top. Highly recommended!
    Entri terbaru Dulu Lain Sekarang Lain – Blogging Itu Kerja Sia-SiaMy Profile

  9. Terima kasih sbb berkongsi info. Sedang memikir untuk menukar ke hosting baru sbb tak puas hati dengan jom hosting sekarang nie… :-)
    Entri terbaru PSZ – Tudung Labuh Pilihan HatikuMy Profile

  10. Info yang menarik, will think about it

  11. Terimakasih atas infonya gan
    Entri terbaru syifal – Cara Tradisional Mengobati Penyakit Asam UratMy Profile

  12. Mantap semoga sukses dengan Promosi Web Hosting Denaihati Network – Serverfreak
    Entri terbaru zulkifli – Kisah Anak Penjual kueMy Profile

  13. Menarik …. Belum tiba lagi untuk sensei bertukar kepada domain berbayar .. Mungkin suatu hari nanti … Tapi Kalau denaihati dah kata serverfreak yang terbaik … mungkin itu pilihan hati akan datang .. Insya Allah
    Entri terbaru zanaa sensei – Bara and RoseMy Profile

  14. Hebat juga tuh Kak Jie aku pegen kaya gituh

  15. Wah Kak Jie aku juga mau diajarin nih hehe

Trackbacks

    Artikel pilihan...close