Selamat datang ke Denaihati.com

Artikel Terkini

Review Terbaik Blog Denaihati

Review Terbaik Blog Denaihati

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, sebagai tanda terima kasih kepada Rakan Denaihati baru-baru ahli FB Group Denaihati Network yang mempunya blog berstatus PR3 telah diberi peluang membuat review blog Denaihati. Daripada lebih 1900 ahli, 10 Rakan Blogger telah menyahut cabaran. Semuga ini akan menjadi cabaran kepada Rakan Blogger lain untuk meningkatkan kualiti blog masing-masing untuk terlibat […]
Zarul Umbrella The Singing Blogger

Zarul Umbrella The Singing Blogger

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, aku pun dah tak ingat macam mana aku boleh kena artis yang terkenal dengan lagu Ramalanku Benar Belaka siapa lagi kalau bukan Zarul Umbrella. Seingat-ingat aku dulu aku rajin komen di blog beliau ZarulUmbrella.com dan ketika itu boleh dikira berapa sangatlah komen yang ada pada setiap entri kat blog artis kacak Malaysia yang top […]
Blog Bardboo Kisah Wanita dan Keluarga

Blog Bardboo Kisah Wanita dan Keluarga

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, entri review blog bertuah hari ni dari seorang blogger yang kini menetap di luar negara. Blogger yang seangkatan dengan Kak Kujie berjawatan sebagai Domestic Engineer suri rumahtangga ni banyak bercerita tentang kisah wanita dan keluarga di dalam blognya. Joom kita baca review blog Bardboo.com. Assalamualaikum. Seorang blogger yang betul-betul komited tidak sepatutnya […]
Senarai Penuh Calon Parlimen PRU13

Senarai Penuh Calon Parlimen PRU13

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, sememangnya banyak kejutan pada hari penamaan calon Pilihan Raya Umum ke 13 yang telah berlansung pada 20 April 2013. Syukur proses penamaan calon berjalan lancar tanpa sebarang kekecohan yang besar. Buat pertama kali tiada kerusi yang dimenangi percuma dan ini bermakna semua kerusi parlimen akan dipertandingkan, Banyak juga nama-nama besar yang […]
Kena Rompak Keluar dari Bank

Kena Rompak Keluar dari Bank

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, teringat satu kisah yang berlaku pada diri sendiri pada tahun 2007. Satu hari aku ke Bank CIMB Cawangan Balakong (tak pasti masa tu bank tu dah guna nama CIMB ke belum) tujuan mengeluarkan sejumlah wang untuk keperluan bisnis. Rancangan awal nak bawa teman tapi kawan-kawan sibuk jadi pergilah sendiri. Bank tersebut […]
Blog Jejaka Paling Nakal

Blog Jejaka Paling Nakal

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, mesti ramai yang kenal blog Budak Nakal kan? Tuan punya blog merupakan salah seorang dari graphic designer 1 dunia yang buat duit dengan menyediakan servis rekabentuk grafik. Ramai di kalangan rakan blogger Denaihati Network telah menggunakan servis tempahan design dari Budak Nakal untuk membuat design header blog, Facebook Cover dan sebagainya. […]
Calon Panas PRU13

Calon Panas PRU13

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, Malaysia semakin panas dengan persedian menuju hari pengundian Pilihan Raya Umum ke 13 pada 5/5/2013. Parti politik sudah mula mengumumkan sebahagian daripada nama calon untuk Parlimen dan DUN. Barisan Nasional selaku parti memerintah telah mengumumkan hampir 95% senarai calon untuk parlimen dan DUN berbanding Pakatan Rakyat yang masih belum mengumumkan calon […]
Tarikh baru Seminar Buat Duit dengan Blog

Tarikh baru Seminar Buat Duit dengan Blog

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, ramai yang tertanya-tanya adakah “Seminar Buat Duit dengan Blog” yang dijadualkan pada 4/5/2013 akan diteruskan kerana bertindih dengan tarikh PRU13 yang akan berlansungkan pada 5/5/2013. Berdasarkan maklumbalas daripada peserta yang sudah membayar hampir semua memohon supaya seminar ditunda kerana majoriti ghairah untuk mengundi. Untuk memanaskan lagi semangat PRU13 dengan itu pihak […]
Pondokkecil.com di sini Impian Bermula

Pondokkecil.com di sini Impian Bermula

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, blog terpilih untuk disiarkan di blog Denaihati kali ni adalah daripada rakan blogger Hafizul, pemilik blog “Pondok Kecil“. Nama blog yang menarik juga. Semoga pondok kecil itu dapat memberi manfaat kepada para pelawat yang datang untuk berteduh. Joom sama-sama kita baca perkongsian daripada blog status PR2 iaitu PondokKecil.com. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. […]

Aktiviti Denaihati Network

Denaihati di social media