Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Nuffnang Blogopolis 2012 #NNBMY2012

Assalamualaikum dan salam 1 Dunia, benarlah kata bijak pandai ilmu tidak pernah berhenti. Banyak sungguh ilmu diperolehi dari semua speaker Nuffnang Blogopolis. Berguna sangat semua ilmu ini untuk go next level.

Selain mendapat ilmu yang lebih bernilai dari emas dan wang ringgit dapat juga bertemu kali pertama dengan ramai blogger seperti Si cantik manis Cik Epal, sekecik molek Yuyu Zulaikha, Zaid, Budiey, Jejariruncing tapi tak dapat bertegur sapa dan pemenang contest Namia dan ProfHariz. Sepatutnya majlis sehebat ini lebih ramai Blogger datang tetapi tidak seperti diharapkan.

Tak ramai sangat Blogger Melayu yang hadir mungkin sibuk dengan berbagai aktiviti. Tabik kepada The Singing Blogger, Zarul Umbrella yang batalkan beberapa persembahan hanya kerana nak mengejar ilmu yang pasti akan dapat meningkatkan prestasi blog beliau.

Majoriti Rakan Blogger yang datang adalah Blogger kesayangan Nuffnang seperti musuh ketat aku Bro XXXXX ni duduk kerusi paling depan no pemdaftaran pun 001 kalau nak tengok gambar real permusuhan kami siap tunjuk penumbuk terjah kat link ini. Sedang kami sibuk berblogopolis terima suatu tweet ada Rakan Blogger masuk Utusan Malaysia tajuk dahsyat tu Cita dan Cinta Ariff, dah baca ke? Semakin retis lah Blogger ni harap-harap adalah peminat beliau yang terklik banner Denaihati tu heeeee.

20120714-150732.jpg

20120714-150749.jpg

20120714-150808.jpg

20120714-150822.jpg

20120714-153317.jpg

20120714-164848.jpg

20120714-164901.jpg

Selesai function hulur biz card pada Mr Nicholas Chay, Country Manager Nuffnang, beliau kata selalu baca blog Denaihati dan tanya siapa menang contest stay kat Hotel Concorde. Terima kasihlah bos walaupun kita tak pernah kerjasama tapi sudi juga baca blog Denaihati.

Segeh aku bila hulur biz kad pada speaker Maria Elena (PR4 tu) dan Sue Anna Joe diaorang kata ooooo nilah Denaihati. Tak sempat pulak nak hulur biz kad pada Anis Zulaikha.

Memang banyak ilmu dapat dari Nuffnang Blogopolis 2012 yang penting sekarang nak gunakan mana yang boleh untuk jadi hebat seperti semua speakaer yang berkongsi ilmu.

---

  1. Nice seeing you that that dude! :D
    Entri terbaru Ken Wooi – Speaking at Nuffnang Blogopolis 2012My Profile

  2. salam
    terima kasih banyak pada team denaihati … perkongsian ilmu yang sangat hebat… dapat berjumpa dengan ramai blogger yang jauh lebih berpengalaman dari saya .. terasa masih kurang pula ilmu yang saya ada … “ilmu tak akan pernah habis kan” masih belum ada kelapangan untuk menulis perkongsian ilmu nya dengan kawan2 … terima kasih banyak2 sekali lagi .. :)
    Entri terbaru namia – Keajaiban Rezeki Di Nuffnang Blogopolis 2012My Profile

  3. dah macam anak dengan bapak dah DH dengan yuyu tu..hehe
    Entri terbaru cikgu naman – WW-Belajar SolatMy Profile

  4. Hmm..setiap posting semua nye ramai orang komen..best betul..jelous pon ade.. Haha..
    Entri terbaru Mummy Akmar – Design Baju Raya 2012 by Jovian Mandagie – Aviraya CollectionMy Profile

  5. bila otai bertemu otai..kalo newbie macam saya join, mesti tersipu-sipu malu..hahaha
    Entri terbaru hafiz – Persediaan bulan RamadhanMy Profile

  6. haha bila otai blogger berkumpul memamng meletopla..kita yang newbie bilalah nak jadi macam tu..
    Entri terbaru Azydy – Beli Laptop Untuk AmerMy Profile

  7. Oooo… sempat juga mempromosi jenama denaihati kat event tu.
    Bijak mengambil peluang.
    Entri terbaru RIS-FAMILI – KOTAK SIMPANAN MAINAN | PLEASE RECYCLEMy Profile

  8. wah,alangkah indahnya kalau dapat join..terbaik!
    Entri terbaru wanabe – Microsoft Office 2013 Akan Diumumkan Pada 16 Julai Ini?My Profile

  9. Wah Cik Epal aku juga mau tuh gan hehe.
    terimakasih infonya gan
    Entri terbaru Obat Tradisional Diabetes Melitus – Cara Tradisional Mengobati Penyakit Asam UratMy Profile

  10. Senangnya bisa berkumpul serta bersilaturahmi
    Entri terbaru Portal Kesehatan – Penyakit AsmaMy Profile

  11. luar biasa kumpul blogger-blogger hebat
    Entri terbaru smp3lembang – SMS m enyambut RamadhanMy Profile

  12. mmg happenign.. jeles di situ… ;)

    bro, pembetulan sikit maaf ye… HAnis Zalikha, bukan anis zulaikha.. hihi ;)
    Entri terbaru Ummi Hanie – Ini betul-betul punya perempuan kaki belit ;)My Profile

  13. wah mesti seronok dapat pergi satu majlis hebat gini…insyallah next time akan masuk….

    skang mood nak kejar sminar atau kursus je…

  14. senangnya bisa berbagi dan menimba ilmu dari teman-teman bloger yang lain.
    Entri terbaru herbalife – Obesitas dan Damfak ekonomiMy Profile

  15. terbaiklah … semoga bermanfaat semua ilmu …
    Entri terbaru Bro Yusri – Student beaten up by 18 schoolmatesMy Profile

Artikel pilihan...close