Nuffnang Blogopolis 2012 bersama Denaihati

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, insyallah 14/7/2012 akan menghadiri Nuffnang Blogopolis 2012 bersama Blogger Anarm dengan satu niat untuk menambah ilmu. Kan ilmu tidak pernah berhenti untuk dicari dan dipelajari. Dengar cerita musuh gelap aku ini XXXXXX pun pergi juga harap dapat duduk sebelah menyebelah baru boleh gaduh sungguh-sungguh almaklumlah pergaduhan kami ini telah tersebar viral di Google sehingga tak dapat nak sembunyi-sembunyi lagi. Kepada yang belum daftar jangan tunggu lagi boleh baca detail di Nuffnang Blogopolis 2012 boleh jugalah kita buat reunion kat Concorde KL.

Team Denaihati ada tiket Nuffnang Blogopolis 2012, nak ke? Kalau nak ikut rombongan kami sila ikut cara-cara berikut :

1. Buat satu entri paling best bertajuk “Nuffnang Blogpolis 2012 bersama Denaihati”.

2. Tinggalkan link entri di ruang komen dan email di contact.

3. Penyertaan akan ditutup pada jam 11.59 pm, 11/7/2012.

4. Cara pemilihan pemenang akan diumumkan esok.

Nuffnang Blogopolis 2012

Hadiah

1. 1 tiket Nuffnang Blogopolis 2012.

2. Menginap di Hotel Concorde, KL 3H2M.

3. Buku bertajuk “Keajaiban Rezeki”

4. T-Shirt Denaihati.

Menarik tak?

Kalau menarik apalagi sekarang juga buat entri sebelum yang lain.

---

  1. ok all d best.. Nak join tapi kalau menang tak dapat
    hadir juga.. hik3
    Entri terbaru nurmisnan – Wordless Wednesday #53My Profile

  2. hehehe….kirain siapa musuh gelap DH XXXXXX, ternyata….hehehe
    Entri terbaru Dadan – Jadwal dan Klasemen Kualifikasi AFC U22 Grup EMy Profile

  3. menarik juga nih…namun sayang tak bisa ikutan
    Entri terbaru Dadan – Jadwal dan Klasemen Kualifikasi AFC U22 Grup EMy Profile

  4. menarik. kalau ada peluang saya pun nak join. tapi tak leh la .. kerja banyak.
    Entri terbaru kakchik – Nostalgia Kueh RayaMy Profile

  5. fuhh,dpt menginap lagi tu..cpt2 rebut peluang…
    Entri terbaru eyriqazz – Beratur Panjang Demi Blackberry Curve 9320My Profile

  6. sayang tak dapat pergi.. huhu/…
    Entri terbaru Jaws – Alasan Untuk Anda Menjadi KayaMy Profile

  7. kalau dapat pergi menarik juga ni.tapi sayang takde kesempatan masa.
    Entri terbaru khairil – Handphone Facebook Bakal Dikeluarkan? (6 Gambar)My Profile

  8. best jugak kalaiu dapat pergi
    Entri terbaru Shahrul – Facebook Memudahkan Perkongsian MuzikMy Profile

  9. wah menarik ni.. terbaiklah..
    Entri terbaru myvitrd – Mendera Diri Sendiri Bukan Salah DaddyMy Profile

  10. haha..terlebih menarik bahhh

  11. Wow..Mantap Siapalah yang bakal pergi..huhu..untung tuhh
    Entri terbaru JAI – Buffet Ramadhan 2012 | Terazza Brasserie Grand Dorsett SubangMy Profile

  12. sangat menarik!! saya berbelah bagi sekarang.. huhuhu
    Entri terbaru KiD – Happy Birthday Redmummmy | Income Blog RM11 Ribu SebulanMy Profile

  13. Seronoknya jika berpeluang untuk pergi.

  14. Sangat menarik nie … ILMU dengan BLOGGER ads nuffnang … Saya nak ikut ….
    Entri terbaru Nizam Power – testingMy Profile

  15. sangat menarik..tapi tak dapat nak melapangkan diri pada tarikh tersebut..bagi laluan pada rakan lain je la dulu kali ni..
    Entri terbaru pipoq – Wordless Wednesday – Konsentrasi hafalanMy Profile

Trackbacks

  1. [...] saudara Bro Denaihati daripada penulisan sehinggalah kepada dunia realiti. Jika PH berjaya menang Tiket Nuffnang Blogopolis bersama denaihati, PH mahu bertanya bagaimana yang dulunya denaihati tidak dikenali sehinggalah berjaya pada hari ini [...]

  2. [...] Free Nuffnang Blogopolis 2012 ini ditaja oleh Abang Denaihati yang Hensem lagi Kacak [...]

Artikel pilihan...close