Nuffnang Blogopolis 2012 bersama Denaihati

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, insyallah 14/7/2012 akan menghadiri Nuffnang Blogopolis 2012 bersama Blogger Anarm dengan satu niat untuk menambah ilmu. Kan ilmu tidak pernah berhenti untuk dicari dan dipelajari. Dengar cerita musuh gelap aku ini XXXXXX pun pergi juga harap dapat duduk sebelah menyebelah baru boleh gaduh sungguh-sungguh almaklumlah pergaduhan kami ini telah tersebar viral di Google sehingga tak dapat nak sembunyi-sembunyi lagi. Kepada yang belum daftar jangan tunggu lagi boleh baca detail di Nuffnang Blogopolis 2012 boleh jugalah kita buat reunion kat Concorde KL.

Team Denaihati ada tiket Nuffnang Blogopolis 2012, nak ke? Kalau nak ikut rombongan kami sila ikut cara-cara berikut :

1. Buat satu entri paling best bertajuk “Nuffnang Blogpolis 2012 bersama Denaihati”.

2. Tinggalkan link entri di ruang komen dan email di contact.

3. Penyertaan akan ditutup pada jam 11.59 pm, 11/7/2012.

4. Cara pemilihan pemenang akan diumumkan esok.

Nuffnang Blogopolis 2012

Hadiah

1. 1 tiket Nuffnang Blogopolis 2012.

2. Menginap di Hotel Concorde, KL 3H2M.

3. Buku bertajuk “Keajaiban Rezeki”

4. T-Shirt Denaihati.

Menarik tak?

Kalau menarik apalagi sekarang juga buat entri sebelum yang lain.

Comments

Trackbacks