Lelaki Kacak Blogger Malaysia

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, berdasarkan maklumat analisa Alexa pengunjung blog Denaihati paling popular adalah wanita yang sudah berkeluarga dari rumah dan sekolah. Macam pelik tapi itulah hakikatnya sebab kalau nak ditengok dari jumlah komen dan retweet ramai dikalangan blogger lelaki kacak nusantara. Mungkin majoriti Blogger Wanita ini adalah silent reader blog Denaihati. Alhamdulillah ketika majlis sepetang bersama blogger berpeluang juga bersua muka dengan ramai Blogger Wanita Malaysia yang pasti termasuk dalam analisa Alexa.

Paling ramai yang hadir ketika Majlis Sepetang Bersama Blogger adalah lelaki kacak Blogger Malaysia antaranya :

1. The Singging Blogger (PR2) (Alexa My 1032)

2. Abang Ensem (PR3) (Alexa My 976)

3. Azmanisma.com (Pr2) (Alexa My 480)

4. Eyriqazz.com (PR3) (Alexa My 609)

5. Akubiomed.com (PR2) (Alexa My 518)

6. Ariffshah.com (PR4) (Alexa My 415)

7. Broframestone.com (PR3) (Alexa My 443)

8. Teratakarmo.com (PR3) (Alexa My 906)

9. Zulseffort.com (PR1) (Alexa My 4978)

10. Azmanishak.com (PR2) (Alexa My 5115)

11. Noktahhitam.com (PR3) (Alexa My 19137)

Ini hanya sebahagian dan ramai lagi yang tidak disenaraikan. Mungkin ada blog yang belum pernah kita jejaki maka joom singgah di blog Lelaki Kacak Malaysia.

Lelaki Kacak Blogger Malaysia

Agak-agaknya Blogger lelaki mana yang terkacak antara semua Blogger Lelaki Kacak? Banyak ilmu blogging yang kita boleh belajar daripada semua lelaki kacak Blogger Malaysia. Semuanya mempunyai peminat tersendiri dan kajayaan mereka tidak datang sekelip mata. Jangan malu untuk bertanya dengan mereka ilmu terbaik untuk berjaya menjadi blogger yang berjaya.

Kepada yang belum menonton video Majlis Sepetang Bersama Blogger joom saksikan.

---

  1. famous, kacak dan jago berblog
    Entri terbaru smp3lembang – 7 Keajaiban Dunia KunoMy Profile

  2. Assalam, bukan saja kacak tapi famous juga…hehheh
    Entri terbaru Noorikmal – Remaja 18 Tahun Bongkar Rahsia AppleMy Profile

  3. bolehlah kita belajar dari blogger nan berpengalaman ini

    salam dari Toko Obat Kuat

  4. Semuanya hebat2! Tahniah

    InsyaAllah andai berpeluang, nak jugak sertai majlis sepetang =)
    Entri terbaru hafizmd – Blogwalking dan Godek ThemesMy Profile

  5. Kacak ke sangat ke?Tapi macam menarik untuk di join
    Entri terbaru Tungku moden – Pemborong Tungku ModenMy Profile

  6. meriah sungguh majlis ni.. semuanya hebat2 belaka
    Entri terbaru donnyien – Aku BercutiMy Profile

  7. memang untung bro2 kacak ni semua..:)
    Entri terbaru wanabe – Anti Trojan Elite 5.6.2My Profile

  8. Mumpung ada waktu, sekarang mau terjah satu persatu blog di atas
    Entri terbaru Dadan – Laga Euro 2012 : Italia vs IrlandiaMy Profile

  9. fuhhhhhh! hebat hebat
    Entri terbaru nikkhazami – (Sinopsis) Bukan Bidadari di Slot LestaryMy Profile

  10. wow.. menarik.. dah lama tak ikut aktiviti blogger..bila la nak aktif balik n kenal kenal blogger..
    Entri terbaru Norfa – Promosi Biolyn Hair Spa Hanya RM10My Profile

  11. hebat2 lelaki kacak ni….
    Entri terbaru Manan Qayyim – Ketika Pembunuhan Umat Islam Rohingya, Dimana Kita.My Profile

  12. untung dapat titlte blogger kacak..
    Entri terbaru Mus – Orkestra Terbuka, Sunset Music Fest 2012 di The Tip of Borneo, KudatMy Profile

  13. Assalamualaikum…kacak..kacak..semua kacak..manalah tau akan datang bolehlah jadi bloger2 kacak ni….heeee
    Entri terbaru Orang Kampung – Ikan Kurus KeringMy Profile

  14. Memang kacak anda semua. :-)

  15. as’salam..nak gak join tp apakan daya..jauh :(
    Entri terbaru mohd billy – Perlukah Untuk Menangis?My Profile

Trackbacks