Lelaki Kacak Blogger Malaysia

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, berdasarkan maklumat analisa Alexa pengunjung blog Denaihati paling popular adalah wanita yang sudah berkeluarga dari rumah dan sekolah. Macam pelik tapi itulah hakikatnya sebab kalau nak ditengok dari jumlah komen dan retweet ramai dikalangan blogger lelaki kacak nusantara. Mungkin majoriti Blogger Wanita ini adalah silent reader blog Denaihati. Alhamdulillah ketika majlis sepetang bersama blogger berpeluang juga bersua muka dengan ramai Blogger Wanita Malaysia yang pasti termasuk dalam analisa Alexa.

Paling ramai yang hadir ketika Majlis Sepetang Bersama Blogger adalah lelaki kacak Blogger Malaysia antaranya :

1. The Singging Blogger (PR2) (Alexa My 1032)

2. Abang Ensem (PR3) (Alexa My 976)

3. Azmanisma.com (Pr2) (Alexa My 480)

4. Eyriqazz.com (PR3) (Alexa My 609)

5. Akubiomed.com (PR2) (Alexa My 518)

6. Ariffshah.com (PR4) (Alexa My 415)

7. Broframestone.com (PR3) (Alexa My 443)

8. Teratakarmo.com (PR3) (Alexa My 906)

9. Zulseffort.com (PR1) (Alexa My 4978)

10. Azmanishak.com (PR2) (Alexa My 5115)

11. Noktahhitam.com (PR3) (Alexa My 19137)

Ini hanya sebahagian dan ramai lagi yang tidak disenaraikan. Mungkin ada blog yang belum pernah kita jejaki maka joom singgah di blog Lelaki Kacak Malaysia.

Lelaki Kacak Blogger Malaysia

Agak-agaknya Blogger lelaki mana yang terkacak antara semua Blogger Lelaki Kacak? Banyak ilmu blogging yang kita boleh belajar daripada semua lelaki kacak Blogger Malaysia. Semuanya mempunyai peminat tersendiri dan kajayaan mereka tidak datang sekelip mata. Jangan malu untuk bertanya dengan mereka ilmu terbaik untuk berjaya menjadi blogger yang berjaya.

Kepada yang belum menonton video Majlis Sepetang Bersama Blogger joom saksikan.

---

  1. Salam..

    Masih banyak lagi ilmu yang perlu dipelajarai untuk menjadi salah seorang blogger sekacak mereka..

    Terutamanya dalam meningkatkan Page Rank Blog.. TQ
    Entri terbaru Anuar – Lawatan kerja Ke Kumpulan Media Karangkraf Sdn. Bhd.My Profile

  2. semua Blogger Hebat dan lelaki kacak..
    Entri terbaru Bang Iwan – Mengajar dan Melatih Yang Membumi dengan Model Pembelajaran Contextual Teaching and Learning (CTL)My Profile

  3. Terbaik!!..tengok pR2 diorg!..
    Entri terbaru Supian Mustapa – Replika Cek Hantaran | Cheque ReplicaMy Profile

  4. sarraazzam says:

    wah asik cerita lelaki kacak je..jeles wanita cantik.hehe

  5. wah..kacak-kacak belaka ya..hihi…nak masuk juga boleh?.. :-p
    Entri terbaru dzuandiey – Selamat Datang Buffered Earning NuffnangMy Profile

  6. wah..kacak-kacak belaka ya..hihihi…nak masuk juga boleh?.. :-p
    Entri terbaru dzuandiey – Selamat Datang Buffered Earning NuffnangMy Profile

  7. ramai yang comel berbanding yang kacak ni. haha..
    Entri terbaru titan – EURO 2012 – Lelaki Germany lebih kacak.My Profile

  8. Hallo……

    Sukses Selalu Buat denaihati
    Entri terbaru Argib Manarul – MusikMy Profile

  9. Boleh lah kita berguru sama mereka “blogger kacak dari Malaysia”
    salam kenal dari Toko Obat Perkasa

  10. Saya yang baru belajar ngeblog jadi mengenal lelaki kacak blogger malaysia nih
    Entri terbaru Blog Keperawatan – Konstipasi Pada AnakMy Profile

  11. tak berapa kacaklah saya sebab tak masuk senarai..hehe
    Entri terbaru cikgu naman – WW-Safety FirstMy Profile

  12. bile la sy nak masuk dlm senarai ni.. haha
    Entri terbaru muazfaris – Semakan Keputusan Rayuan UPU bagi IPTA dan Politeknik Premier 2012My Profile

  13. wah, macam menarik jer.. bila tah leh join?
    Entri terbaru fiezaradzi – Juara Euro 2012 Pilihan Lelaki KacakMy Profile

  14. denaihati bila nak buat majlis sepetang bersama blogger lagi .. Hehehehe

  15. kesemuo lelaki kacak tersebut hebat-hebat belaka yer…kagum dengan mereka…:)
    Entri terbaru papa mifz – Cara Keluarkan Habuk Atau Pasir Daripada MataMy Profile

Trackbacks

  1. […] Broframestone Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, tiba-tiba teringat pada Lelaki Kacak Blogger Malaysia yang sorang ini. Seorang Blogger Malaysia yang ada karakter dan mempunya perwatakan kepimpinan .. […]

  2. […] 4 : ala..tak ada la sangat hebatnya…sebab anak-anak kami blogger Lelaki Kacak..satu dunia kenal..orang cakap, […]

  3. […] kasih Denaihati .. Hidupkan untuk memberi .. Number of View :11 ShareTweet innity_pub = […]

  4. […] Lelaki Kacak Blogger Malaysia […]

Artikel pilihan...close