Kisah Sebenar Ketika Pemeriksaan JAIS Berserta Bukti

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, panas isu JAIS serbu Gereja masih diperkatakan di sana-sini. Sesama Islam pun tidak sepakat dalam isu sebesar ini. Ada pemimpin Islam yang menyamakan kehadiran 12 umat Islam dalam program Thank Giving di Gereja dengan lawatan rasmi DS Najib Razak ke Vatican. Entahlah aku yang jahil atau pemimpin Islam ini yang keliru.

Isu ini memang isu sensetif silap cakap boleh hilang entah kemana. Aku tak mahu ulas panjang lebar sekadar nak berkongsi beberapa bukti.



Kalau nak tahu Kisah sebenar ketika pemeriksaan JAIS beserta bukti sila terjah @ Islam Itu Indah.

Kalau rakan-rakan sokong ketegasan Datuk Dr Hasan Mohd Ali @ Datuk Aku dibelakang Anda.

JANGAN BIARKAN ISU MEMURTADKAN UMAT ISLAM DI MALAYSIA MENJADI BARAH TANPA PENYELESAIAN.

---

  1. Ni latest Umno Selangor nak saman Datuk Hasan pulak
    Entri terbaru BloggerHowtt – Insentif Tunai dan Rewards dari Blogger OtaiMy Profile

  2. banyak kene kejernihan kat sini. kita dalam kekeliruan.
    Entri terbaru jyundoo – BerPUASAlah Segala-GalanyaMy Profile

  3. emmm..kita tunggu dan lihat. Apa Jais kata nanti..

  4. Hmmm harap-harap tak akan menular
    Entri terbaru wazy – Tutorial Install WordPress Menggunakan FantasticoMy Profile

  5. Macam mana diorang buat kuiz berkaitan Islam plak tu ??
    Entri terbaru Fakarepain – KEPUTUSAN BWF WORLD CHAMPIONSHIP 12/ 8/ 2011My Profile

  6. Ya Allah…. T_T

  7. dah jadi barah dah pun bro denaihati.sekarang ni tengah bernanah.lepas ni bisul pulak meletup.huhu…alahai dunia…
    Entri terbaru pacifista – Jom Jadi Rakan Blogger PacifistaMy Profile

  8. Allhamdulillah…..
    Terbongkar jua apa yg berlaku kini…
    Apa yg JAIS lakukan amat2 dialukan. Semoga barah yg terbeku di dlm masyarakat dapat diubati.Amin…Diharap ada lagi serbuan dilakukan oleh jabatan majlis agama terhadap mana2 pertubuhan @ persatuan agama utk menyesatkan kesucian agama islam.
    Entri terbaru sensasi2020 – Diet Legakan Usus RengsaMy Profile

  9. thanks 4 this entry
    nak terjah kejap link diberi
    :-)
    Entri terbaru Hans – Join MySurveryMy Profile

  10. as salam,

    andai ini bukti benar, nampak gayanya, mmg JAIS telahpun bertindak dalam linkungan kuasa dan tugas yg amat2 benar…

    aku berdiri teguh dgn JAIS dalam isu2 sebegini

  11. Semakin menjadi2…
    Semakin kuat dipersoalkan
    Semakin kusut jadinyaa
    Entri terbaru juanita – Tupperware Carnival & Upin & Ipin The MusicalMy Profile

  12. makhluk spesies ni semakin menjadi2.
    kita sebagai umat islam kena la +++ iman supaya perkara2 macam ni dapat dihindarkan..

  13. haziqfathihin says:

    Alhamdulillah..kebenaran terbongkar…

  14. adui, harap jgn dikeruhkan keadaan yang jelas terbukti huhu
    Entri terbaru Wan Gerrard – Preview Barclays Premier League 2011/2012My Profile

  15. macam2 dah skrg nie… isk3…

Artikel pilihan...close