Keputusan Anugerah DiGi WWWOW Senarai 6 Finalis Terakhir (Terkini)

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, masih ingat dengan Anugerah DiGi WWWOW. Ramai juga rakan blogger denaihati yang join Anugerah DiGi WWWOW dalam berbagai katogeri. Blog denaihati memang tidak menyertai kerana rasanya belum layak. Insyallah kalau ada tahun depan dan ada yang memberi sokongan pasti akan join juga.

Keputusan Anugerah DiGi WWWOW akan diumumkan pada 12 Julai 2011 dah tak lama tu pasti yang tersenarai akan berdebar-debar menunggu keputusan. Berikut adalah senarai 6 finalis terakhir Anugerah DiGi WWWOW mengikut katogeri berdasarkan pengundian tertinggi :

Blogger of the Year

1. Top Kay PohLee Zi Wen, Limau Ais, Momento, Oh! Artis, BeautifulNara dan Bicara Mak Dara

2Fave Tech HeadThe Techno Hut, My eTech9, Amanz Network, Sony Rolly, Sir Games dan Receivo

3Fave Malaysian Female Online CelebrityStacy, Siti Nurhaliza, Lisa Surihani, Ana Raffali, Heliza Helmi dan Proudduck

4Fave Malaysian Male Online CelebrityAnwar Hadi, Nicholas Teo, Zizan, Shahir, Faizal Tahir dan Aznil Hj. Nawawi

5Best Internet For Good AwardThe Creative News, Anwar Hadi, Momento, HotelRates2U, Berry Berry Easy dan Malaysia Free Maps

6Top Makan-Makan Expert : Oh! Malaysia, Momento, Dapur Tanpa Sempadan, Goodie Foodies, Places and Foods dan Restoran Seafood

7Top LOLBlogSerius, Onenezz, Anwar Hadi, Miao & WafuPafu, Cisdel dan Conteng-Conteng

8Blogger Of The YearOnline Movies TV,  Anwar Hadi, MiaLiana, Ben Ashaari, Global Personal Branding dan Momento

9Best Internet For All Idea :  Oh! Malaysia, Lepasan SPM, Maya360, Maaduu TV, Mosque360 dan Unscientific Malaysia

Semua blog hebat-hebat belaka pasti saingannya hebat. Ada sebahagian blog tersenarai ini belum aku jejaki pun lagi lepas ni kena pergi terjah ni. Kepada blog yang tak masuk senarai daripada beratus yang join jangan kecewa perjalanan kita masih jauh lagi. Kau dan Aku Seorang Blogger yang tidak boleh kecewa hanya kerana tidak masuk finalis Anugerah DiGi WWWOW. Hidup Mesti Berani Gagal.

Antara update keputusan

1. Blog Ariffshah

2. Blog Akustressgiler

3. Keputusan penuh dari blog Prince91

  • Fave Person Under 15 ~ Let it be <3 Hisyam The Photographer
  • Fave Person Over 40 ~ brandjontan (Jon Tan)
  • Fave Tech Head ~ The Techno Hut
  • Must-Follow Personality ~ Ini Anwar Hadi
  • Online Shop of the Year ~ Karysma Beads and Sequins
  • Online Story of the Year ~ Malaysia wins AFF Suzuki Cup
  • Fave Malaysian Female Online Celebrity ~ Stacy AF6
  • Fave Malaysian Male Online Celebrity ~ Nicholas Teo
  • Top Kay Poh ~ Lee Zi Wen
  • Top LOL (humor) ~ Blog Yang Amat Serius
  • Top Makan Makan Expert ~ Oh Malaysia
  • Picture of the Year ~ Beautiful White Orchid
  • Video of the Year ~ bajetnyeewww (Anwar Hadi)
  • Blogger of the Year ~ Ini Anwar Hadi
  • Best Internet for Good Award ~ PetFinder.my
  • Best Internet for all Idea / Campaign ~ A.F.O Radio

---

  1. mantap-mantap semua finalis.. :)
    Entri terbaru kid – Laman Web Disekat SKMM Boleh Diakses Semula!My Profile

  2. semuanyer best2 insyaallah akan layan semua blog2 hebat ni
    Entri terbaru Zarul Umbrella – My GadgetsMy Profile

  3. wow!!!! mesti hebat-hebat diorang ni. ada yang pernah terjah blog diorang n ade yg belum tapi anwar hadi tu baru nak pi terjah ni.hehehehe
    Entri terbaru Lizz – Transformers 3 : Dark Of The Moon Sold Out!My Profile

  4. amboiiiii… anuar hadi sapu semua la tu nmpknya… hu3!
    Entri terbaru Luna Lanun – VIDEO : Peristiwa Berdarah 13 mei 1969 Jangan Dibiarkan BerulangMy Profile

  5. hebat betul penangan inianwarhadi, gila banyak pencalonan. hauhauhau. hebatttttttlah!

    tahniah pada semua finalis. mmg gempak semuanya.
    Entri terbaru Alexa Adriana – lelaki hensem kawen awal/kalau hensem mesti dah kawen?My Profile

  6. akucrasacanwar hadi boleh menang besar.Heee
    Entri terbaru haiqal – Perhatian!My Profile

  7. Tak pernah dengar nama anwar hadi ni. Lepas ni ramai yang nak terjah kat blog2 ni semua.
    Entri terbaru Sabahan Bloggers Club – Agong statement on bersih rallyMy Profile

  8. kebanyakan blog tak pernah aku terjah.nak kena buat list ni…
    Entri terbaru pacifista – Crazy Singing BirdMy Profile

  9. wah hebat sungguh mereka2 itu wow
    Entri terbaru azura – Matlamat Tidak Menghalalkan CaraMy Profile

  10. anwar hadi byk kategori tercalon..huhu
    Entri terbaru zuarxpdc – [Mp3 + Lirik] Bandi Amuk – Kerek [OST Karak]My Profile

  11. wow. wow. wow. mmg sume gempak xhengat laa.
    denaihati join la. nanti sye leh tlg vote kan.

  12. establish giler semua blog tu.. semua lain2 perangai dalam blog.. haha.. they deserve to be there.. :)
    Entri terbaru Izwan – Top #10 Blogger Peramah Jun 2011My Profile

  13. Huhu,…. Tp sure die ikut jumlah undian kn… Ke cm ne…
    Entri terbaru Enchik Nine – Blog Pemimpin: Mohamed Khaled Nordin – Mahasiswa dan Bersih 2.0My Profile

  14. hmmm… dah jadi finalis memang hebat la …
    nak kena jengok juga blog2 yang ada tu… walaupun sebahagiannya dah memang biasa…hehehehe
    Entri terbaru yangbaik – Cerita terkini selepas Jumaat yang terlepasMy Profile

  15. oh malaysia tercalon dalam 2 kategori haha
    Entri terbaru Affan – Jangan ambil hak saya sebagai pembaca!My Profile

Trackbacks

  1. [...] sebab Amanz.my tak dinobatkan sebagai pemenang bagi kategori Fave Tech Head Malaysia untuk majlis anugerah Digi WWWOW. Nak tengok rupa site yang menang? Design pun guna template biasa [...]

Artikel pilihan...close