iPad 2 tahniah

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, tahniah kepada pemenang contest iPad 2 Malaysia. Pemenang hadiah utama telah menerima hadiah iPad 2 dari YM Tengku Ahmad Rithaudden di Majlis pelancaran Rakan Niaga eQurban di Hotel Equatorial, Bangi.

20110619-210707.jpg

Razlan wakil kepada Ariffshah.com

20110619-210807.jpg

Kak Yan dari Yanmieonlien.com

20110619-210848.jpg

Wakil amriawan.blogspot.com

Terima kasih juga kepada blogger @yanmie @kujie @eyriqazz @armo02 @joegrimjow @anarmnet @jawsismail yang sudi bersama majlis kami yang tak seberapa … Salam perkenalan.

20110619-211226.jpg

Blogger @eyriqazz @armo02 @joegrimjow

20110619-211335.jpg

Blogger @yanmie @kujie

Tunggukan program “sepetang bersama blogger” yang bakal dianjurkan oleh eQurban.com. Nak join ke?

---

  1. Tahniah sekali lagi untuk pemenang
    Entri terbaru wazy – Selamat Hari Bapa 2011My Profile

  2. Wah bestnya yang menang dirai
    Entri terbaru akubiomed – Soto Ayam sempena Hari BapaMy Profile

  3. Salam, eh japppp nak komen gmbr tu dulu…hahaha awatlah xduk diam time org amik gmmbr nie..hahaha tangan gerak lak kikiki -..-

    bagus juga ada program macam nie, program bermanfaat selain dapat mengeratkan tali silaturahim.

    thanks buat DH dan eQurban kerana menjemput kami, dan terima kasih untuk hadiah tersebut.

    salam perkenalan juga, panjang umur kita jumpa lagi :)
    Entri terbaru yanmie – Alhamdulillah Menang iPad2My Profile

  4. tahniah untuk semua!!! rezeki tu.hehehehe!! tengah tunggu contest lain kot2 ade lagi.ekekekeke
    Entri terbaru Lizz – (Takziah) Pelakon Zami Ismail meninggal duniaMy Profile

  5. hadiah pemengan saguhati bile leh dapat??? tgh tggu nih,,,,ZZZZZ
    Entri terbaru Amir – Astro Diberi 7 Hari Atau Hadapi BoikotMy Profile

  6. Confirm hadir. Banyak Ilmu yang boleh dipelajari..satu acara yang banyak faedahnya dimana Ilmu dapat dikongsi bersama. Tahniah Bro,harap menjadi kenyataan..Terlupa pulak. Terima Kasih banyak-banyak atas Majlis yang INSYALLAH akan mendapat keberkatan. Good Job Bro..Mintak Sponser Kontest TEKA GAMBAR DENAIHATI wehh..wakakaka
    Entri terbaru JeJAI – SAPA NAK VAN? PROGRAM PENEBUSAN VAN MILO MINIMy Profile

  7. alaa…. tak dapat join lagi
    Entri terbaru ariff – Senarai Blog Yang Bakal Digodam – Backup Blog Anda SekarangMy Profile

  8. sepetang bersama blogger… best laaa.. nak join.. naaak.. (sambil kena check jadual keje.. huhuhu)
    Entri terbaru kid – Gambar Anak Bapak | Selamat Hari Bapa 2011My Profile

  9. nak join,nak join..hik3..laju je…
    Entri terbaru eyriqazz – Jom Jumpa Hero Nora Elena di Oreo Daddy DunkMy Profile

  10. sepetang bersama blogger? nak join! *wajib join* hahaha
    Entri terbaru eyra – Wedding Day || ieyra dah kahwin?My Profile

  11. first time dapat lihat bang DH dalam gambar… teruja!
    Entri terbaru Pendekar Berkuda – SARKASTIKMy Profile

  12. sangat best..ipad2 tu..tahniah sumer..
    Entri terbaru JMR – HAPPY FATHER’S DAYMy Profile

  13. Sangat disayangkan saya tidak bisa bergabung.
    Entri terbaru Bang Iwan – Keutamaan Berqurban | Ayo Bergabung di eQurban.comMy Profile

  14. hmmm….tahniah kepada pemenang….

    sepetang bersama blogger? nak juga join kalau menarik…
    Entri terbaru Pendekar Berkuda – SARKASTIKMy Profile

  15. bila tuh brother DH…
    Entri terbaru nurmisnan – Contest Gempak DLSL 2011My Profile

Trackbacks

  1. [...] yang diadakan di blog Denaihati adalah yang termahal, termewah dan lumayan. Saya sendiri pernah menang iPad 2 daripada Denaihati dan kini dalam peringkat terakhir contest gadget impian yang menjanjikan sebuah [...]

  2. [...] Menang iPad2 dari contest Denaihati, hadiah di taja oleh eQurban.com dan disampaikan oleh YM TAN SRI DATO’ SERI TENGKU AHMAD [...]

  3. [...] semua program hujung minggu berjalan dengan lancar, sabtu yang lepas Yan menerima undangan dari Denaihati.com dan eQurban.com untuk Majlis Pelancaran Rakan Niaga Program Qurban dan Aqiqah di [...]

Artikel pilihan...close