Insentif tunai untuk setiap trafik ke blog denaihati

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, idea insentif untuk 10 blog yang memberi top link referrer kepada blog denaihati memang sudah lama dalam rancangan cuma mencari waktu yang paling sesuai untuk diumumkan. Tujuan insentif ini adalah untuk memberi motivasi rakan blogger berkarya dengan lebih baik mengikut teknik blogging yang betul. Hanya berblog dengan lebih baik dan mengikut teknik yang betul sahaja dapat meningkatkan trafik yang akan menyumbang link referrer yang tinggi kepada blog denaihati.

1. Insentif ini untuk 10 blog yang memberi top link referrer mengikut pengiraan Google Analytics.

2. Insentif ini akan dibayar setiap bulan bermula 1/7/2011 sehingga 31/12/2012.

3. Setiap 1 trafik yang disumbangkan ke blog denaihati akan dibayar RM0.02.

Contoh trafik dari blog Yanmieonline.com

Contoh pengiraan insentif bulanan :

a. Trafik dari blog Ariffshah.com 3162 x RM0.02 = Insentif bulan tersebut adalah RM63.24

b. Seandainya blog anda menyumbangkan trafik 10,000 maka insentifnya 10,000 x RM0.02 = RM200

c. Seandainya blog anda menyumbang trafik 1,000 maka insentifnya 1,000 x RM0.02 = RM20

4. Syarat untuk layak insentif ini mudah sahaja like Fanpage Facebook atau follow Twitter atau subscribe Aweber atau subscribe RSS. Kalau nak dapat backlinks dofollow dari blog denaihati kena explore macam mana caranya ada disebut pada beberapa entri sebelum ini. Kepada yang belum join jom join Rakan Denaihati.

5. Semua blog 1Dunia layak tanpa mengira status Pagerank.

6. Untuk Blogger Malaysia pembayaran insentif akan dibuat secara online dan bank pilihan adalah Maybank (bank yang lain masih diterima). Untuk Blogger selain Malaysia bayaran secara TT terus ke akaun bank anda.

7. Penganjur berhak menukar syarat pada bila-bila masa jika perlu.

Semuga insentif ini akan menjadi MOTIVASI kepada semua rakan blogger untuk terus berkarya sebaik mungkin dan tidak letih untuk terus belajar ilmu blogging. Hidupkan Untuk Memberi.

Terima kasih semua rakan Facebook, Twitter dan Blogger kerana menjadi blog denaihati sehingga ketahap ini. Perjuangan masih jauh lagi. Terima kasih semua …

---

  1. banyak tu :D
    Entri terbaru zuan – > Pertama Kali SampaiMy Profile

  2. Mantaff lah yah… mau dong aku :)
    Entri terbaru Manshur – Workshop Cocomesh Untuk Reklamasi Lahan di BantenMy Profile

  3. nak join..masih boleh tak?
    Entri terbaru acik ita – ‘Aku tak berzina’My Profile

  4. Masih berjalan kah insentif tunai ni?

  5. 1 rm berapa rupiah?
    Entri terbaru kusuma dewi – Android Secret Dial CodesMy Profile

  6. Turtle306 says:

    Ini memang idea yang bagus..utk dapatkan trafik

  7. aku ikut join ya, follow twitternya ama klik facebook fanpagenya menggunakan akun miz hl
    Entri terbaru cerita dewasa – Cerita Dewasa : Dokter IwanMy Profile

  8. ini bener2 website yang bangus, bisa berbagi kesesama muslim bersaodara

  9. memang terbaeklah..kena join jugak nampaknye ni

  10. wah.. semoga DH semakin berjaya saja… oia.. kepada pemilik situs ini, saya mau jual dua domain saya.. pictureofgame.com dan skinwallpapers.com maukah ? kirim YM ke denzdedenz ya.. saya kasih murah… :D
    Entri terbaru islamlines – Comment on Bolehkah Kita Menolak Lamaran? Ini Alasannya by islamlinesMy Profile

  11. Sangat banyak manfaat yang dapat setelah join.. Makasih banyak Bro Ilham

  12. saya sdh lama , tapi belum join rakan DH..
    saatnya untuk join dulu….
    Entri terbaru waloetz – TIPS HEMAT BATERAI ANDROIDMy Profile

  13. ingin merasakan intensif denaihati… :)
    Entri terbaru waloetz – SERIBU PERNAK PERNIK PONSEL ANDROIDMy Profile

  14. info yg meanrik
    Entri terbaru Obat herbal jantung koroner – pengobatan tradisional jantung koronerMy Profile

  15. Ini masih berlaku tidak???
    atau sudah habis masa??
    Entri terbaru Lukas Gentara – Foto-Foto Mobil Esemka Rajawali dan Esemka DigdayaMy Profile

Trackbacks

    Artikel pilihan...close