Insentif tunai untuk setiap trafik ke blog denaihati

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, idea insentif untuk 10 blog yang memberi top link referrer kepada blog denaihati memang sudah lama dalam rancangan cuma mencari waktu yang paling sesuai untuk diumumkan. Tujuan insentif ini adalah untuk memberi motivasi rakan blogger berkarya dengan lebih baik mengikut teknik blogging yang betul. Hanya berblog dengan lebih baik dan mengikut teknik yang betul sahaja dapat meningkatkan trafik yang akan menyumbang link referrer yang tinggi kepada blog denaihati.

1. Insentif ini untuk 10 blog yang memberi top link referrer mengikut pengiraan Google Analytics.

2. Insentif ini akan dibayar setiap bulan bermula 1/7/2011 sehingga 31/12/2012.

3. Setiap 1 trafik yang disumbangkan ke blog denaihati akan dibayar RM0.02.

Contoh trafik dari blog Yanmieonline.com

Contoh pengiraan insentif bulanan :

a. Trafik dari blog Ariffshah.com 3162 x RM0.02 = Insentif bulan tersebut adalah RM63.24

b. Seandainya blog anda menyumbangkan trafik 10,000 maka insentifnya 10,000 x RM0.02 = RM200

c. Seandainya blog anda menyumbang trafik 1,000 maka insentifnya 1,000 x RM0.02 = RM20

4. Syarat untuk layak insentif ini mudah sahaja like Fanpage Facebook atau follow Twitter atau subscribe Aweber atau subscribe RSS. Kalau nak dapat backlinks dofollow dari blog denaihati kena explore macam mana caranya ada disebut pada beberapa entri sebelum ini. Kepada yang belum join jom join Rakan Denaihati.

5. Semua blog 1Dunia layak tanpa mengira status Pagerank.

6. Untuk Blogger Malaysia pembayaran insentif akan dibuat secara online dan bank pilihan adalah Maybank (bank yang lain masih diterima). Untuk Blogger selain Malaysia bayaran secara TT terus ke akaun bank anda.

7. Penganjur berhak menukar syarat pada bila-bila masa jika perlu.

Semuga insentif ini akan menjadi MOTIVASI kepada semua rakan blogger untuk terus berkarya sebaik mungkin dan tidak letih untuk terus belajar ilmu blogging. Hidupkan Untuk Memberi.

Terima kasih semua rakan Facebook, Twitter dan Blogger kerana menjadi blog denaihati sehingga ketahap ini. Perjuangan masih jauh lagi. Terima kasih semua …

---

  1. bagaimana nak mEnyumBangKan Trafic tu…
    Entri terbaru SYAF – Bukti Gambar: Sebalik Kebenaran Senibina Putrajaya Berciri FreemasonMy Profile

  2. Syaf Masih Tak Faham nie.. macam mana nak turut serta EN.Denai…maaaflah… syaf baru sgt dalam duia blogging nie…
    SeLalu Gak Baca info2 dari DeNai Hati… untuk mEngeTahui Apa Saja tip2 pasal bloG… Hope Yang heBat2 Dapat Beri Tunjuk Ajar..

  3. syok.my says:

    makin hebat.. kena cuba ni..

  4. terbaek ~ … ;)

    sama2 kita slmt maju jaya dm arena blogging
    Entri terbaru Ummi Hanie – >Rahsia Menjana Wang Dengan GOOGLE ADSENSEMy Profile

  5. Dh mmg gempak gile ar…

    moga Dh di limpahkan rezeki yang banyak….
    Entri terbaru sjiehan – Seterika Antik kian dilupakan.My Profile

  6. Untuk blog Melayu rate macam ni memang dah cukup umph dah.. Rugi kalau x join.
    Entri terbaru MaxMonic – Digi Prepaid Internet reviewsMy Profile

  7. gempak ni..mesti ramai yang teringin nak cuba
    Entri terbaru yusri – Salah tafsiranMy Profile

  8. ingin turut serta mencuba..
    mana tau ada rezeki :D
    Entri terbaru DaHLia – Rekod Trafik Tertinggi Blog : 28,684 UV sehari!!My Profile

  9. wahaa. menarik :)
    Entri terbaru Syazwan – Perlukah Aku Berundur Seketika?My Profile

  10. ni buat duit cara paling mudah! :D
    Entri terbaru MuJE – MunzirShafie [dot] Com kini berstatus PR3My Profile

  11. Insentif yang cukup menarik pasti ramai yang turut serta. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki. Amin

  12. blogkereta says:

    sama-sama untung nih…. :D

  13. makin murah la rezeki DH..;)
    Entri terbaru chekgu naman – Floria Putrajaya 2011-Ros Untuk SelamanyaMy Profile

  14. Memang denaihati ni “hidup untuk memberi”.
    Mesti ramai yang nak join ni. ;)
    Entri terbaru Sabahan Bloggers Club – I am a Part Time BloggerMy Profile

  15. wahhhh… idea yang luar biasa hebatnya… boleh cuba… tengan tunggu mood nih.. :-)

Trackbacks

  1. [...] ternyata mereka terpaksa tunduk kepada Itali. Yes, ‘chek’ suka, sebab nak tak nak, bro denaihati kena jugak hantar satu t-shirt ke seri gombak, dan salah sorang akan dapat 10,000 trafik. Kenapa? [...]

  2. [...] dengan daging masak merah. Pedas punya. Nak suruh mama murai masakkan, dia gi bertapa. Nak suruh pakcik denaihati. Dia sibuk dok melancong. Nak surh gadis-gadis comel, gadis-gadis kesayangan dan skandal aku tu [...]

  3. [...] Senang cerita, aku nak kongsi satu lagi program yang ada bau-bau bacang sikit macam insentif tunai Pakcik hensem Denaihati dan juga Doktor Aya yang merangkap skandal baru aku tu. Haa, program apa tu? Ok. Program ni [...]

  4. [...] diselubungi oleh misteri lagi. Betul tak? Haha.. Kalau korang terlupa, brader Denaihati masih buat insentif RM0.02 untuk setiap trafik ke blog beliau. Siapa yang masih belum cuba, bolehlah cuba. Tak perlu register [...]

  5. [...] memberi link kepada anda.Beri insentif – saudara Ilham melakukan ini dengan baik, memberi insentif untuk setiap traffik yang dijana oleh rakan blogger ke blog beliau.Interview – hasilkan interview dengan [...]

  6. [...] pun sangat mudah , korang boleh tengok syarat-syaratnya DISINI  dan mula lah memang banner atau link di blog [...]

  7. [...] blogger, pandai-pandailah nak letak kepercayaan kepada siapa dan pilih untuk promot. Contoh nya  Denaihati memberi RM0.02sen untuk setiap traffic yang di bawa ke blog nya dan Mamamurai.com memberi RM0.03 traffic untuk setiap [...]

  8. [...] korang cuba 2 insentif yang mungkin leh bantu korang buat duit dengan blog pada setiap bulan: 1. Insentif RM0.02 dari Denaihati.com 2. Insentif RM0.03 dari Mamamurai.com Setiap klik dan trafik yang korang dapat bawa ke 2 blog [...]

  9. [...] Kelima kalau rajin buatlah contest/giveaway dekat blog korang, ini untuk menambahkan lagi backlink blog korang jika ada penyertaan. Seperti yang koz buat sekarang adalah mencuba untuk menambahkan backlink melalui cara sponser hadiah untuk contest/giveaway yang dilakukan oleh pemilik blog lain. Seperti blog yanmieonline.com Promot sikit^ ^. “Giveaway yanmieonline.com, menawarkan header blog hasil designer dari Budak Nakal“ Keenam rajinkan diri mencari tips-tips blog di blog-blog otai sebagai contoh tips yang dikongsikan oleh blog Denaihati.com: [...]

  10. [...] Insentif tunai untuk setiap trafik ke blog denaihati [...]

  11. [...] Denaihati.com Hidup Untuk Memberi memang betul-betul ‘Memberi’ TweetSiapa tak kenal atau tak pernah masuk Blog Denaihati? Satu-satunya Blog yang memberi secara percuma iPad 2 kepada peserta Pertandingan yang dianjurkan Blog Denaihati tempoh hari. Sekarang nie Blog Denaihati memberi sesuatu yang lumayan kepada semua blogger, tak payah susah-susah nak join contest atau jawab teka-teki. Hanya meletakkan link Blog Denaihati kat blog korang dan setiap satu (klik) trafik akan dibayar sebanyak RM0.02 yang akan dibayar duit tunai. Untuk ketetrangan yang lebih detail, join sama-sama kat “Insentif tunai untuk setiap trafik ke blog denaihati”. [...]

Artikel pilihan...close