Iklan

Terima kasih kerana berminat untuk berIklan @ blog Denaihati.

Kepada syarikat Korporat yang berminat untuk mengiklankan peluang perniagaan dan produk. Berbagai bentuk pengiklanan disediakan seperti advetorial, banner, iklan baris, post di wall FB dan twitter. Blog Denaihati sedang berusaha dengan pelbagai cara kreatif untuk meningkatkan trafik melebihi 1 juta sebulan. Antara International Brand yang mempercayai blog Denaihati adalah Honda Malaysia, Toshiba Malaysia, Intel Malaysia, Strawbery Park Cameron Highland, Sharp, Malaysian Mosaics Berhad, Pegeout Malaysia, Hyundai Malaysia dan National Geographic.

Statistik Denaihati

1. Trafik

2. FB Fanpage Denaihati Network

3. Google Pages


4. Google Pagerank


PageRank

5. Penghargaan

6. Anugerah 

7. Analisa SEO

Banyak advertorial pengiklan tersenarai di top 10 Google.com.my antaranya keywords ialah cara menggunakan cat dulux, buffet ramadhan murah 2014, model terbaru ninetology, yeo’s malaysia di sosial media, cara memilih jubin dan peti sejuk besar mitsubishi. Kedudukan top 10 Google akan dapat membantu pengiklan mendapat trafik berterusan selagi advetorial tersebut tersenarai di top 10 Google.

Harga Package Iklan Korporat

Sila gunakan pautan di bawah untuk mendapatkan sebut harga terkini pakej pengiklanan korporat.

Email : Contact atau email ke admin [@] denaihati.com

Terima kasih kepada yang sudah beriklan @Denaihati.

Astro Dulux Honda Hyundai Intel Lazada LG MaTiC Mitsubishi Electric MML National Geographic Nile.com.my Ninetology Old Town White Coffee Petronas Peugeot Serverfreak Webhosting Sharp Suzuki Toshiba Yeo's