Hadiah cabutan bertuah SBB2015

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, ramai yang sedang menunggu berita Majlis Sepetang Bersama Blogger. Kalau 2014 lebih 400 blogger dan aktivis sosial media berkumpul di Saloma Bistro, bagaimana pula tahun ini. Insyaa Allah 19/5/2015 akan ada majlis khas pengumuman majlis Sepetang Bersama Blogger 2015 (SBB2015) bersama rakan media dan blogger. Pada majlis tersebut juga akan diumumkan penaja utama dan penaja-penaja lain yang akan memeriahkan majlis tersebut.

gambar beza iphone 6 dan iphone 6 plus
Nak iPhone 6 jom join SBB2015

Antara yang menjadi tarikan pada tiga majlis sepetang bersama blogger yang lepas adalah gajet yang hebat antaranya smartphone Apple, smartphone Samsung dan tab Apple. Ramai blogger yang bertuah telah berjaya membawa balik gajet impian pada majlis sebelum ini.

samsung note edge
Nak Samsung Note Edge jom join SBB2015

Bagaimana pula untuk tahun ini? Harga gajet semakin mahal jika dibandingkan tahun-tahun sebelum ini. Memang bukan mudah nak dapat penaja. Kalau tak ada hadiah gajet impian pasti kurang seri SBB2015. Untuk tidak mengecewakan blogger insyaa Allah penganjur akan berusaha sedaya upaya untuk mendapatkannya. Kami sudah mendapat penaja yang sudi untuk menaja gajet impian cuma syarat kali ini penaja nak tengok 300 komen untuk entri ini dengan menulis komen “Saya nak gajet impian iPhone 6 atau Samsung Galaxy S6 atau Samsung Note Edge”.

samsung galaxy S6
Nak Samsung Galaxy S6 jom join SBB2015

Mencabar betul cabaran ini …bolehkah kita?? SBB2015 matlamat utama adalah untuk membina network dan menambah ilmu dan gajet sebagai penambah seri. Kalau tak berseri tak best juga … tak gitu!

211 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!