Euro 2012 Juara pilihan Lelaki Kacak

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, lelaki kacak peminat bola sepak satu dunia mengikuti Euro 2012 yang bermula pada 8/6/2012. Euro 2012 semakin rancak dan mendebarkan jadi untuk memeriahkan Euro 2012 blog Denaihati menganjurkan contest ringkas. Semuga contest ini dapat memeriahkan Google dengan entri-entri Euro 2012.

Cara : Contest ini mudah sahaja semua Blogger satu dunia boleh menyertai dengan menulis satu entri pasukan pilihan yang bakal menjuari Euro 2012 dan tinggalkan link entri di ruangan komen. Kalau dapat bagi backlinks kepada entri ini lagilah terbaik.

Hadiah : 10,000 trafik blog + T-Shirt Denaihati

(Kepada Rakan Blogger yang nak sponsor hadiah sangat dialu-alukan boleh juga dapat backlinks daripada blog Denaihati)

Pemenang : Semua Lelaki Kacak yang pasukan pilihan menjadi juara Euro 2012 akan mendapat hadiah.

Tarikh Tutup : 11.59pm, 14/6/2012

Jadual Euro 2012 dan keputusan terkini @ Jadual Euro 2012.

Team Oranje walaupun sudah kalah perlawanan pertama 0 – 1 kepada Denmark tetap menjadi pilihan aku untuk menjuari Euro 2012. Bola itukan bulat macam-macam boleh jadi. Tak kan nak menang je kan. Apa pasukan pilihan Rakan Blogger? Berikut adalah pasukan pilihan lelaki kacak yang telah mengirimkan entri bertajuk “Juara Euro 2012″.

 

Euro 2012 Poland – Ukraine

Juara Euro 2012 pilihan Lelaki Kacak

1. Amriawan.blogspot.com – Sepanyol

2. Ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com – Perancis

3. Smp3lembang.blogspot.comGerman

4. Duniainfodantips.blogspot.com – Belanda

5. Sensasi2020.blogspot.com – Sepanyol

6. Razifredz.com – Sepanyol

7. MalaysianCareerJobs.com – Sepanyol

8. Syahrilhafiz.com – Sepanyol

9. Hatiputera.com – Portugal

10. MalaysiaScore.blogspot.com – Sepanyol

11. Yastro.blogspot.com – Sepanyol

12. Askep-net.blogspot.com – Sepanyol

13. Hafizmohd.com – Itali

14. Anakulucheka.com – Sepanyol

15. Syaisya.com – Germany

16. Akusijebat.blogspot.com – Sepanyol

17. Profhariz.com – Sepanyol

18. Teratakusang.com – Sepanyol

19. Prince-aeros.blogspot.com – Germany

20. Mohamadisamuddin.blogspot.com – England

21. Pipoq.blogspot.com – Sepanyol

22. Azidi.com – Sepanyol

23. Jebengotai.com – Germany

24. Shipsailsmooth.blogspot.com – Itali

25. DaddyDee.net – Perancis

26. cmratu.blogspot.com – Belanda

27. Azrijohan.com – Portugal

28. Shakiddo.com – Germany

29. 1000-freedownload.blogspot.com – Sepanyol

30. Coretananuar.com – Sepanyol

31. Kurakura.my – Sepanyol

32. Ahmadijat.blogspot.com – Sepanyol

33. CetusanSuara.com – Germany

34. Sohoque.com – Germany

35. Wangerrard.com – England

36. Namiacinta.com – Germany

37. Earncent.com – Germany

38. PondokKecil.com – Sepanyol

39. Fiezaradzi.com – Sepanyol

40. Eyriqazz.com – Ukraine

41. Seotoolinfo.com – Germany

42. spudinpunya.com – Sepanyol

43. Kertaswarnamerah.blogspot.com – Germany

44. Dzuandiey.com – Germany

45. Thehasrulhassan.blogspot.com – Germany

46. Naman0807.blogspot.com – Germany

Daripada komen yang ditinggalkan ramai yang ada pasukan pilihan jadi jom buat satu entri ringkas manalah tahu ada rezeki dapat hadiah yang telah ditetapkan. Disamping hadiah pasti menyertai contest juga dapat mempromosi blog kepada rakan-rakan baru peminat Euro 2012 yang singgah di blog Denaihati.

Kepada kaum Wanita Cantik jangan pulak marah-marah kalau Lelaki Kacak terbangun lewat kerana menonton Euro 2012. Jangan pulak cakap lelaki kacak tak boleh harap bagilah peluang sebulan untuk menonton pasukan favorite Euro 2012.

---

  1. dari dulu sampai sekaran germany tetap di hati …
    Entri terbaru namia – Selamatkah Maklumat Yang Di BerikanMy Profile

  2. Alhamdulillah dengan membuat entri khas Juara Euro 2012 dan entri lain tentang Euro traffik blog meningkat….
    Entri terbaru Dadan – Laga Euro 2012 : Spanyol vs ItaliaMy Profile

  3. bab2 bola ni akak memang out….

  4. Alhamdulillah istri saya memberi izin untuk nonton euro 2012 selama sebulan
    Entri terbaru Dadan – Laga Euro 2012 : Spanyol vs ItaliaMy Profile

  5. Aku sokong Englang haha

  6. alhamdulillah saya dah tercatat jadi peserta di nomor 4
    Entri terbaru Dadan – Laga Euro 2012 : Ukraina vs SwediaMy Profile

  7. german kot? haha..
    Entri terbaru titan – Nasi Ayam Madu Empat..My Profile

  8. Bab nak tulis ceta bola ni aku lemah sikit..
    apa pun SPAIN Juara Euro 2012
    Entri terbaru nurmisnan – Kopi tengok Euro Cup 2012 – Jangan tak percayaMy Profile

  9. Alhamdulillah… entri saya yang pertama yah?
    Entri terbaru Bang Iwan – Juara Euro 2012My Profile

  10. Beribu terimakasih telah diberi linkback
    Entri terbaru smp3lembang – Prediksi Jerman Vs Portugal EURO 2012My Profile

  11. antara yg terawak hantar entri juara euro 2012 ni, tak de rezeki lagi belum terpilih, bukan rezeki auc…
    apa2pun spain juara euro 2012 :)
    Entri terbaru auc dot com – Download 16 Logo Team EURO 2012My Profile

  12. kaum wanita hanya menyediakan makanan ringan untuk laki-laki yangsedang enak nonton bola , sediakan coffe dan roti , bukan begitu ……..setuju ?
    Entri terbaru tjang – Get Quick Cheque Payday LoansMy Profile

  13. ya saya setuju bahwa bola itu bulat jadi banyak hal yang tak terduga bisa terjadi , saya juga mencalonkan tim orange juara …
    Entri terbaru joy – Online Business OpportunityMy Profile

  14. Team juara pilihan lelaki kacak telah muncul,
    Ada antara mereka jadi pilihan,
    Moga juara mutlak team pilihan termakbul,
    Boleh sertai selagi ada kesempatan.
    Entri terbaru sensasi2020 – Juara Euro 2012My Profile

  15. kumpulan C.. yeah! juara EURO 2012, *konfiden lebih…haha
    Entri terbaru syahrilhafiz – EURO 2012: Jadual Perlawanan EURO 2012 Waktu MalaysiaMy Profile

    • Sang juara dunia dan juara bertahan Piala Eropa ini tentu hadir di Grup-C Piala Eropa 2012 dengan kepercayaan diri yang cukup tinggi,
      Entri terbaru Bang Iwan – Prediksi Euro 2012 : Rep Ceko Vs PolandiaMy Profile

      • datang sebagai juara Grup I pada babak penyisihan akan sedikit terganggu dengan ketidak ikut sertaannya Top Skor mereka selama babak penyisihan David Villa dikarenakan cedera.
        Entri terbaru Bang Iwan – Prediksi Euro 2012 : Rep Ceko Vs PolandiaMy Profile

        • Namun dibawah kepemimpinan Vicente del Bosque dan sang kapten Iker Casillas serta komposisi tim yang menggabungkan para pemain muda dan senior, tim nasional Spanyol yakin jika mereka bisa mengulang prestasi mereka sebelumnya. Tentu mereka pun tidak akan menganggap kompetitor mereka di Grup-C Piala Eropa 2012 akan dengan mudah mereka hadapi.
          Entri terbaru Bang Iwan – Prediksi Euro 2012 : Rep Ceko Vs PolandiaMy Profile

    • Satu-satunya kekhawatiran yang harus mereka hilangkan adalah, tidak terulangnya kembali kenangan pada bualn agustus tahun lalu dimana mereka berhasil dikalahkan oleh Italia pada pertandingan persahabatan. Jika dibanding dengan tiga tim lain di grup ini, Spanyol mungkin memiliki peluang yang cukup besar untuk bisa mendapatkan satu tiket ke babak selanjutnya dari Grup-C Piala Eropa 2012.
      Entri terbaru Bang Iwan – Prediksi Euro 2012 : Rep Ceko Vs PolandiaMy Profile

Trackbacks

  1. [...] hendak menghadapi perlawanan barulah kita hendak berlatih bersama. Untuk ‘contest’ EURO 2012 Juara Pilihan Lelaki Kacak yang dianjurkan DenaiHati, saya menjangkakan Jerman akan menjuarai EURO kali ni.Lineup Germany [...]

  2. [...] tersendiri dalam dunia blogging. Cik tom mula kenal bro eyriqazz barulah kemudiannya mengenali denaihati. Dua-dua sama hebat dari segi trafik yang tinggi dan juga pembaca setia blog yang ramai. [...]

  3. [...] Pada ramalan saya, cewahh…ramalan la sangat kan…tapi nak juga sebut yang cikgu pilih German yang akan jadi juara bagi menyahut cabaran Euro 2012 Juara pilihan Lelaki Kacak.. [...]

  4. [...] sempena nak memeriahkan contest anjuran denaihati ni, saya dengan berat hati, sebab memang nak Belanda yang menang, tapi terpaksa juga memilih [...]

  5. [...] Haha..Tak. Tak, aku tetap mengatakan lelaki Germani lebih kacak untuk EURO kali ini. Jadi, untuk cabaran Lelaki kacak dari pakcik Denaihati. Aku pilih Germany yang akan jadi juara EURO 2012 dan juga pasukan yang akan pergi ke final EURO [...]

  6. [...] ni aku hasilkan untuk menyertai contest yang dianjurkan oleh Denaihati. Tertarik dengan hadiah yang ditawarkan, aku cuba juga untuk menulis [...]

  7. [...] ini juga berkenaan Contest di blog Denaihati Euro 2012 Juara pilihan Lelaki Kacak yang menawarkan hadiah terbaik buat blogger. Jom [...]

  8. [...] posting ni juga sebagai entry untuk contest kat blog Denaihati. Share this Anda Mungkin Juga [...]

  9. [...] kepada lelaki kacak juara pilihan EURO 2012, keep updated with this [...]

  10. [...] awal dan macam-macam boleh berlaku. hehehe.Nak join kerancakannya bersama rakan blogger? jom ke SINI.var linkwithin_site_id=875605;var linkwithin_div_class="linkwithin_hook";If you enjoyed this post, [...]

  11. [...] sukar untuk meramalkan pasukan mana yang akan menjulung trofil EURO 2012, Namun Euro 2012 Juara pilihan Lelaki Kacak adalah juara bertahan Sepanyol yang akan mempertahankan trofi yang dimenangi pada tahun 2008. Jika [...]

  12. [...] lelaki kacak kaki bola, ini adalah hebahan untuk anda semua lelaki kacak kaki bola yang ada blog. Sempena demam Euro 2012, denaihati.com mengadakan Contest Euro 2012 Juara Pilihan Lelaki kacak. [...]

  13. [...] Dari Seorang Blogger KacakSelain daripada blogger di atas, ada lagi Seorang blogger yang kacak dan sinonim dengan frasa “Hidupkan Untuk Memberi” juga telah menganjurkan contest [...]

  14. [...] Euro 2012Sebenarnya artikel ini aku buat sebagai menyahut cabaran dari Denaihati yang bertajuk Euro 2012 Juara pilihan Lelaki Kacak. Contest ringkas ini akan tamat pada 11.59pm, 14/6/2012 . Jom sama-sama menyertai contest ringkas [...]

  15. [...] cabaran dari admin DenaiHati.com, pasukan mana yang akan bergelar juara euro 2012? Admin MalaysianCareerJobs mempunyai pasukan [...]

Artikel pilihan...close