Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

eQurban syukur dengan prestasi tahun pertama

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, syukur ke hadrat Allah swt kerana atas kehendaknyalah maka eQurban.com telah berjaya mendapat tempahan qurban dan akikah melebihi 30 ekor lembu dan kambing pada tahun pertama operasi. Tempahan masih datang setiap hari dari seluruh negara dan seluruh anggota kerja eQurban.com sedang bertungkus lumus untuk menjayakan amanah dari setiap orang yang telah membuat tempahan.

Qurban bukanlah semata-mata perniagaan tetapi amanah ibadah yang perlu dilaksanakan mengikut syarat dan tertib yang telah ditetapkan mengikut hukum agama. Umat Islam yang menjalankan ibadah qurban bukan sahaja mendapat ganjaran di dunia malah yag lebih besar ganjaran yang menunggu di syurga kelak.

Ladang lembu usahasama eQurban dengan Koperasi Muslim Kemboja

Terima kasih kepada semua teman denaihati.com yang telah membuat tempahan qurban melalui eQurban.com. Insyallah kepercayaan dan amanah yang diberikan akan disempurnakan dengan sebaiknya. Sebahagian wang ini akan disumbangkan untuk meningkatkan kualiti pendidikan umat islam Kemboja insyallah.

Tahniah juga kepada 3 pemenang contest Qurban di Kemboja iaitu etomyam, yangbaik dan tpinky (tolong kirimkan nama penuh dan no ic melalui contact).

Peluang membantu umat Islam Cambodia : Kepada yang sudi untuk menghulur infaq kepada umat islam kemboja sila ke Tabung Sumbangan Muslim Kemboja.

[ad#nuffnang336]

---

  1. insyaAllah, ada rezeki akan dibuat juga qurban…
    Entri terbaru intankuterpilih – IntanKuTerpilihcom… Kini Berwajah BaruMy Profile

  2. Alhamdulillah, dah siap pun catatannya… terima kasih.

    http://yangbaik.blogspot.com/2010/10/hadiah-qurban-di-kemboja.html
    Entri terbaru yangbaik – Hadiah Qurban di KembojaMy Profile

  3. Syafrizal says:

    Alhamdulillah, HPA pun ada menyumbang korban pada umat Islam di Kemboja.

  4. smoga kedepan semakin berhasil
    Entri terbaru munir ardi – Mengikuti BIMTEK NASIONAL UANMy Profile

  5. Semoga usaha murni ini diterima ALLAH SWT.
    Wah, 30 ekor sudah dikira bgs untuk percubaan pertama

  6. tahniah pada usaha equrban.. tahniah juga pada pemenang

  7. tahniah equrban…

    semuga terus sukses!!!
    Entri terbaru Pisyek – WebCamp 1001 MindValleyMy Profile

  8. semoga usaha murni ini terus dirahmati olehNya. insyaAllah. tahniah.
    Entri terbaru Mohd Isa – Senarai Blog SEO TerhebatMy Profile

  9. tahniah buat pemenNG. Dh tahniah utk denai hati juga
    Entri terbaru matjoe – Honda CBR 150R Baru 2011 PASTI TERUJAMy Profile

  10. salam,
    jazakallah di atas kemurahan Denaihati kerana menganjurkan contest ini dan tahniah juga kepada semua peserta yang menyertai contest ini dan pemenangnya…
    Entri terbaru yangbaik – sehari sebiji epal makan bersama cik epal dan Dr RozmeyMy Profile

  11. tahniah…tahun ni baru first time nak beraqiqah bagi diri sendiri dulu..tahun depan InsyaAllah akan cuba buat korban setiap tahun…
    Entri terbaru eyriqazz – My 1st RM1K Cheque With Nuffnang Is On The WayMy Profile

  12. 30 ekor lembu erk… ramai juga yang sertai, alhamdulillah… semoga eQurban akan terus melakukan aktiviti seperti ini setiap tahun
    Entri terbaru Eizil – Dari blogger untuk bloggerMy Profile

  13. Tahniah kepada pemenang-pemenang contest ni.. Mesti dorang dah lama menunggu keputusan tu.

  14. wahhh tahniah pada pemenang!

    Terkini : Konsert Amal 1 Malaysia di UM
    Entri terbaru suffer8zine – UFO di ChinaMy Profile

  15. Tahniah kepada para pemenang kontes…. dan Tahniah juga kepada Bro DH yang selalu berbagi
    Entri terbaru Bang Iwan – 82 tahun SUMPAH PEMUDAMy Profile

Trackbacks

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Emila Yusof, Denaihati. Denaihati said: Tqvm “@WhiteMerpati: eQurban syukur dengan prestasi tahun pertama http://bit.ly/cpxBt9 (via @denaihati)” […]

Artikel pilihan...close