Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Denaihati di Malam Anugerah Sosial Media 2012 #MSMW2012

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, tiga tahun dulu semua ini hanya mimpi. Dengan sokongan daripada rakan setia, pembaca, follower, sponsor, penulis jemputan, team Denaihati dan keluarga alhamdulillah mimpi menjadi kenyataan. Benarlah kata bijak pandai, semua kejayaan bermula dengan mimpi.

Blog Denaihati telah memenangi Anugerah Sosial Media untuk tahun 2012 dalam kategori Best of The Best Blog of The Year. Terima kasih banyak-banyak kepada semua yang telah vote dan memilih blog Denaihati sebagai pemenang. Tanpa anda semua, siapalah Denaihati dalam arena blogging ini.

majlis anugerah sosial media 2012

Pentas Malam Anugerah Sosial Media 2012

majlis anugerah #MSMW2012

Menyambut ketibaan Dato' Seri Utama Dr. Rais Yatim

Tak sempat nak ambil gambar semasa ketibaan Dato’ Seri Utama Dr. Rais Yatim (Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan Malaysia). Ramai sangat media/press photographer. Sempat shoot gambar pemain alat music ni je. Apa nama alat music ni?

altimet pakai suit hitam

Altimet sedang berucap. Susah nak dapat tengok Altimet pakai suit hitam macam ni

dato seri dr. rais yatim

Dato' Seri Dr. Rais Yatim memberi ucapan yang mantap

para pemenang anugerah sosial media 2012

Sesi bergambar para pemenang Anugerah Sosial Media 2012 (tangan tertolak semasa ambil gambar)

ariffshah upcoming blogger of the year

Bergambar bersama Ariffshah (Upcoming Blogger of The Year)

Menurut Ariffshah, dulu dia blogging secara suka-suka. Ada juga yang komen kata blog dia bosan. Tapi sekarang dah mampu dapat award Upcoming Blogger of The Year. Itulah dipanggil rezeki yang tak disangka-sangka. Mungkin dalam tak sedar ada terbuat sesuatu yang menjadikan dia murah rezeki. Semuanya kuasa Allah S.W.T.

award denaihati best of the best blog of the year 2012

Award Best of The Best Blog of The Year 2012 milik Denaihati

Menurut penganjur, event World Bloggers and Social Media Awards ni akan dijadikan event tahunan. Bermakna tahun depan akan ada lagi. Agaknya siapa pula yang akan merangkul piala kemenangan untuk tahun depan? Sekarang dah boleh mula buat persiapan dan atur strategi untuk mantapkan lagi blog masing-masing. Berusahalah sekuat yang boleh kerana usaha itu tangga kejayaan.

---

  1. Serononya ..saya tengok event ni beriklan merata2 di KL , memang sangat besar :)
    Entri terbaru puanbee – Lelaki Kacak ShoppingMy Profile

  2. Semoga pada tahun depan,blog Denaihati dapat anugerah lagi
    Entri terbaru wazy – Seminar WordPress Dari Akademi @DenaihatiMy Profile

  3. tahniah kpd semua pemenang…teruskan kerja keras anda.
    Entri terbaru rosezha – Santai: Pejabat anda ada ke memo macam ini?My Profile

  4. hebat arr DH!

    keep up d good works k :)
    Entri terbaru noriz – Wordless Weekend @ WaterfallMy Profile

  5. tahniah……..harap dimurahkan rezeki lagi.mana tau kan

  6. Man jadda wa jada..
    Itulah rahsia kejayaan :)
    Tahniah DH.. Mungkin tahun depan kekal rekod yang sama
    Entri terbaru Jomtonton – Lelaki Kacak Dalam Cabaran SEO Lelaki KacakMy Profile

  7. Perhimpunan blogger terbaik di Malaysia nihhh
    Entri terbaru yas – KEPUTUSAN HOKI MALAYSIA VS IRELANDMy Profile

  8. bestnya rasa bila dapat hadiah macam nie,,,bila la nak dapat….
    Entri terbaru hatiputera – GAMBAR 3 SUSPEK UTAMA PEMBUNUH DIRANGMy Profile

  9. tudia, meriah gila…
    Entri terbaru Mohd Isa – Drama Amukan Pocong Slot Seram TV3My Profile

  10. Congratulation Denaihati for the award. :’)

  11. tahniah DH..grand event ni..
    Entri terbaru blackrosehunter – Kebaikan & Faedah Buah Beri kepada OtakMy Profile

  12. Selamat buat denaihati dan semoga di tahun mendatang anda tetap memperoleh penghargaan ini…
    Entri terbaru Rina As – Cara Mendaftar dan Memasang Google Analytics di BlogMy Profile

  13. Tahniah kepada DH… harap taun depan akan menang lagi…huhuhu
    Entri terbaru Budak Lanun – FA CUP | Jadual Dan Live Streaming Perlawanan Suku Akhir Piala FA Inggeris 18 Mac 2012My Profile

  14. jaws dah semakin berisi..hehe…
    Entri terbaru zik – 4 cara untuk membuat simpanan tetap setiap bulanMy Profile

  15. Wah…selamat buat DH atas penghargaan awardnya. Hebat…terus berbagi untuk memberi

Trackbacks

    Artikel pilihan...close