Denaihati di Malam Anugerah Sosial Media 2012 #MSMW2012

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, tiga tahun dulu semua ini hanya mimpi. Dengan sokongan daripada rakan setia, pembaca, follower, sponsor, penulis jemputan, team Denaihati dan keluarga alhamdulillah mimpi menjadi kenyataan. Benarlah kata bijak pandai, semua kejayaan bermula dengan mimpi.

Blog Denaihati telah memenangi Anugerah Sosial Media untuk tahun 2012 dalam kategori Best of The Best Blog of The Year. Terima kasih banyak-banyak kepada semua yang telah vote dan memilih blog Denaihati sebagai pemenang. Tanpa anda semua, siapalah Denaihati dalam arena blogging ini.

majlis anugerah sosial media 2012

Pentas Malam Anugerah Sosial Media 2012

majlis anugerah #MSMW2012

Menyambut ketibaan Dato' Seri Utama Dr. Rais Yatim

Tak sempat nak ambil gambar semasa ketibaan Dato’ Seri Utama Dr. Rais Yatim (Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan Malaysia). Ramai sangat media/press photographer. Sempat shoot gambar pemain alat music ni je. Apa nama alat music ni?

altimet pakai suit hitam

Altimet sedang berucap. Susah nak dapat tengok Altimet pakai suit hitam macam ni

dato seri dr. rais yatim

Dato' Seri Dr. Rais Yatim memberi ucapan yang mantap

para pemenang anugerah sosial media 2012

Sesi bergambar para pemenang Anugerah Sosial Media 2012 (tangan tertolak semasa ambil gambar)

ariffshah upcoming blogger of the year

Bergambar bersama Ariffshah (Upcoming Blogger of The Year)

Menurut Ariffshah, dulu dia blogging secara suka-suka. Ada juga yang komen kata blog dia bosan. Tapi sekarang dah mampu dapat award Upcoming Blogger of The Year. Itulah dipanggil rezeki yang tak disangka-sangka. Mungkin dalam tak sedar ada terbuat sesuatu yang menjadikan dia murah rezeki. Semuanya kuasa Allah S.W.T.

award denaihati best of the best blog of the year 2012

Award Best of The Best Blog of The Year 2012 milik Denaihati

Menurut penganjur, event World Bloggers and Social Media Awards ni akan dijadikan event tahunan. Bermakna tahun depan akan ada lagi. Agaknya siapa pula yang akan merangkul piala kemenangan untuk tahun depan? Sekarang dah boleh mula buat persiapan dan atur strategi untuk mantapkan lagi blog masing-masing. Berusahalah sekuat yang boleh kerana usaha itu tangga kejayaan.

---

  1. tahniah.. saya dah jangka anda akan menang
    Entri terbaru rahman – Seminar WordPress : Produk Baru Dari Akademi DenaihatiMy Profile

  2. tahniah bro denaihati atas kemenangan besar ni.. mungkin akan datang boleh dapat kemenangan yang lagi besar.. insyaallah..
    Entri terbaru Cetusan Suara – Karnival Pendidikan MARA 2012My Profile

  3. Tahniah Bro, Semoga terus berjaya..Eeeee..abe JAWS pun ado..hehe..Tahniah sekali lagi semoga blog denaihati terus mantap

  4. tahniah tuk DH..
    Pasti sokong lagi…
    Entri terbaru lin azlina – MOOD BLOGGING MASIH HILANGMy Profile

  5. Congrats bro… Surely, you can achieve more than that next year…

  6. tahniah denai hati.
    Entri terbaru Izzat Aziz – Will – Bukan untuk peminat Liverpool sahajaMy Profile

  7. tahniah bro…u deserve it…cam saya ni jauh lagi perjalanan nak dpt award2 ni..hik3..blom layak lagii…
    Entri terbaru eyriqazz – My Baby Did What Contest – Hadiah Bernilai RM30,000+ Untuk DimenangiMy Profile

  8. Tahniah semua..tapi yang mane satu bro ilham eh…hehe..
    Entri terbaru Mr Bukit Besi – Seminar WordPress Akademi DenaiHatiMy Profile

  9. tahniah sekali lagi bro
    baru kenal muka bro DH heheheh
    Entri terbaru auc dot com – Lelaki Kacak vs Lelaki Kacak | Cabaran SEO Lelaki Kacak 2012My Profile

  10. You deserved it DH…ingat dapat tgk DH…
    Entri terbaru azmanisma – Basuh KudaMy Profile

  11. tahniah DH..

    Mencuba mana yg termampu utk memantapkan blog… cuma bila dah sibuk dgn hal lain.. x sempat]5nak fokus dgn blog..
    Entri terbaru kakyong – Warkah Cinta Mat Rock – cerekarama TV3My Profile

  12. Bro Ariff ganteng juga..hehehee :D
    Entri terbaru Dadan – Razia WarnetMy Profile

  13. Tahniah buat DH, Ariffshah dan pemenang lainnya…
    Entri terbaru Dadan – Razia WarnetMy Profile

  14. ngeh..ngehhh zul pun ada hahhaa terlepas gak gambar ye kikikiki :P

  15. Salam,

    Tahniah, kenapa tak DH sendiri yang naik amik hadiah?

Trackbacks

  1. [...] tak kenal blog popular ini. Pernah memenangi anugerah Best of The Best Blog of The Year 2012 oleh MSMW 2012 menjadikan beliau blogger terbaik antara yang terbaik di Malaysia. Banyak berkongsi [...]

  2. [...] Blog Denaihati.com telah berjaya menang pertandingan antara blog di Malaysia dalam kategori ‘Best of The Best Blog of The Year‘. Semua atas jasa baik Rakan Denaihati yang sudi vote dan memberi sokongan. Terima kasih [...]

  3. [...] Meraikan pembaca setia dan Rakan Blogger yg menyokong blog Denaihati sehingga menang Best of the best blog of the year. [...]