Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

BERSIH 2.0 : Live video trafik sekitar KL

Sekitar Jalan Bangsar

Lebuhraya Shah Alam – KL

Sekatan jalanraya di persimpangan ke Midvalley

Sekatan Jalanraya selepas Tol Sg Besi

Semua video dari lensa iPhone 4

---

  1. annuar ibrahim kena tembak
    Entri terbaru contoh naskah – Contoh Naskah Pidato Kelulusan SekolahMy Profile

  2. boleh je tengok. gerakkan manual bwh gmbr tu hehe…
    by the way mmg betul2 bersih nye penangan ni :D
    Entri terbaru shah blogger sini – Cara pasang comment luv di blogspotMy Profile

  3. ada gambar X je kat video..x leh nak tengok

  4. iklancoffee says:

    kena bagi larangan tapi turun jugak..ish2…sah xde telinga ni..
    bukan dorangnyer nama dah kena warn ke xley turun kat KL july 9??
    asal turun gak..

  5. cityiklan says:

    ini bukan lagi bersih..ini kotor ni..bandar yang bersih dah jadi kotor..ahaks
    patriot yang bermaksud pejuang dah bukan lagi pejuang…jadi penentang…ish2…
    yang sengsara bukan nya mereka..yang jadi mangsa adalah peniaga..kesian kat peniaga..

  6. pangkah belaka video tu, tak le play?
    kena block ke? :)

  7. xbleh play le…
    Entri terbaru sjiehan – Bersih 2.0 : Tear gas and water cannons firedMy Profile

  8. video dah xleh layan dah sama cam kat dlm wwitv

  9. Rasanya tengok video lagi bagus dari kenyataan berita yang telah diolah ….huhuhu
    Entri terbaru hazman aka species1980 – Facebook lancar panggilan videoMy Profile

  10. Salam.. Apakah Bersih 2.0 ini Terpalit Sejarah #bersih atau #bershit kepada Malaysia ?
    Entri terbaru ProfHariz – Bersih 2.0 – Terpalit Sejarah #bersih atau #bershit kepada MalaysiaMy Profile

  11. erkkkk… xleh tgk lak video2 tuh…

  12. banyak jalan amcam lenggang jer. dah OK ke ni nak amsuk KL?
    Entri terbaru Sabahan Bloggers Club – Top 10 facts about bersih 2.0My Profile

  13. thanks bro atas live feeding ni. tak sabar nk tgk buletin utama mlm ni. mesti kurang 1 angka kosong di belakang setiap laporan untuk jumlah rakyat yg turun. kalau 10,000 pasti akan jadi 1,000 je :P
    Entri terbaru ekspresiruang – 4,000 Buah Topi Terapung Dalam Pameran Fantasi Akio HirataMy Profile

  14. Assalamu’alaiku….Gsn kok di kompie Ana ga ada videonya ya?

  15. thanks sangat-sangat di atas live streaming ni

Artikel pilihan...close