Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Arsenal Tour 2012 : Arsenal vs Malaysia XI

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, semua pembaca setia blog Denaihati sudah tahu yang aku ini adalah peminat Arsenal. Cemburu juga tengok awek cun Miss XXXX sorang ni dapat bergambar dengan Theo Walcott dan pemain utama Arsenal yang lain.

Arsenal Tour 2012 bermula dengan singgah di Malaysia untuk menentang pasukan pilihan Malaysia XI. Berbagai aktiviti bertemu bersama peminat telah diatur antaranya bertemu pelajar sekolah, sessi bertemu peminat dan sessi latihan. Memang best tapi masa tak begitu sesuai untuk aku menyibukan diri dengan team Arsenal ni.

Arsenal Tour 2012 at School

Arsenal Tour 2012 : Theo Walcott

Arsenal Tour 2012 : Mikel Arteta

Perlawanan Arsenal vs Malaysia XI akan beraksi di Stadium Nasional Bukit Jalil pada 24/7/12 jam 9.45 pm yang akan ditayangkan secara lansung di Astro Supersport Channel 817.

Keputusan Arsenal vs Malaysia XI : 2 – 1

Semuga kedua-dua pasukan dapat mempamerkan pemainan yang berkualiti untuk tontonan Rakyat Malaysia yang menyokong Harimau Malaya dan semua peminat Arsenal dari Nusantara. Perlawanan Arsenal vs Malaysia XI  2011 berakhir dengan keputusan 4 – 0. Semuga keputusan Arsenal vs Malaysia 2012 lebih seimbang.

Live Arsenal vs Malaysia XI juga boleh diikut di stadium Twitter dengan hashtag #Arsenal. Juga boleh saksikan video live Arsenal vs Malaysia XI di website Arsenal.com.

Pada 27/7/12 Arsenal akan ke Beijing untuk menentang Manchester City dan pada 29/7/12 ke Hong kong menentang Kitchee FC.

---

  1. Lepas lwn MC, Mereka ke Austria selama beberapa hari sebelum pulang utk merebut piala AFF nanti.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Rakyat Malaysia Dingin Kibarkan Jalur Gemilang Sempena Bulan Kemerdekaan?My Profile

  2. Semakin banyak perlawanan persahabat kelas tinggi, lagi byk pengalaman yg mereka dpt.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Rakyat Malaysia Dingin Kibarkan Jalur Gemilang Sempena Bulan Kemerdekaan?My Profile

  3. Harus mencari patner utk lawan persahabatan lagi, bagi memantapkan skuad Harimau Malaya ni bagi menandingi di peringkat asean dan asia.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Rakyat Malaysia Dingin Kibarkan Jalur Gemilang Sempena Bulan Kemerdekaan?My Profile

  4. Semakin banyak perlawanan antarabangsa kelas A semakin meningkatkan mutu permainan harimau malaya.
    Entri terbaru hatiputera – Eyriqazz vs Denaihati Top 5 wwMy Profile

  5. game yang menarik mlm td..keluar peluh jugakla team arsenal..gud job HM!!hehe..
    Entri terbaru wanabe – Oakley Frogskins Matte Black Hell / Fire IridiumMy Profile

  6. pertandingan yang seimbang..
    tapi perlu digaris bawahi kalo arsenal saat ini bukan pesaing serius untuk juara liga inggris..

  7. Lepas ni kita akan lihat bagaimana MC bermain pula, bagaimana MC bermain pula pada 30 hb ini.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Persie Tinggalkan ArsenalMy Profile

  8. Tidak spt QPR ketika bertemu Kelantan atau Persebaya Surabaya, permainan mereka begitu tersusun, bijak mencari ruang utk dapat gol, tidak membiarkan pihak lawan bertukar hantaran.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Persie Tinggalkan ArsenalMy Profile

  9. Kalau masih begini cara Arsenal bermain di musim akan bermula tak lama lagi, pasti ini akan mengundang padah pada pasukan ini, jika tidak diperbaiki segera oleh pengurus mereka.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Persie Tinggalkan ArsenalMy Profile

  10. Corak permainan Arsenal tidak begitu teruja, masih kaku dgn setiap hantaran tidak begitu tepat, mudah dibaca oleh pihak lawan jika bermain dgn kelab Inggeris lain, berbeza dgn QPR, tersusun rapi corak mereka amalkan.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Persie Tinggalkan ArsenalMy Profile

  11. cis macam mana aku boleh tak perasan semalam arsenal vs malaysia
    Entri terbaru onlajer – Mengayat Cik TomMy Profile

  12. Mikel Arteta pula menunjukkan skil utk diajar pada kanak2 sekolah. Diharap agar kanak2 ini dpt ikut jejak pemain Arsenal ini utk menimba pengalaman sebanyak mungkin. Bukan selalu dpt peluang sebegini.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Persie Tinggalkan ArsenalMy Profile

  13. Miss XXXX, seorg yg bertuah dpt bergambar dengan Theo Walcott dan pemain utama Arsenal yang lain. Pasti sesuatu yg menarik utk diperkatakan.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Persie Tinggalkan ArsenalMy Profile

  14. W/pun kalah tapi kalah bermaruah, ada peningkatan persembahan, hebat menahan asakan lawan.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Persie Tinggalkan ArsenalMy Profile

  15. Meski kalah 1-2 atas Arsenal, tapi hal itu jadi kebanggaan tersendiri bagi Team Malaysia
    Entri terbaru Dadan – Hindari Lari Pagi Usai SahurMy Profile

Trackbacks

    Artikel pilihan...close