Apple iPad 2 Malaysia untuk teman setia

CONTEST iPAD 2 MASIH MENERIMA PESERTA BARU SEHINGGA AWAL JUN 2011

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, iPad 2 bakal dilancarkan di Malaysia dan bakal menjadi gadget terpanas dalam pencarian di google.  Sempena dengan pelancaran iPad 2 di seluruh dunia dan Malaysia denaihati.com dengan kerjasama Apple Malaysia (temberang je ni sebenarnya disponsor oleh Smartgold.biz) dan Ray Ban Malaysia (ni betul) dan (ada ke yg minat nak jadi sponsor) akan menganjurkan contest yang mungkin belum pernah dibuat oleh blogger lain. Tapi aku nak mohon maaf kalau contest ni agak susah dan tak ramai yang layak untuk join almaklum hadiahnya pun berbaloi-baloi.

iPad 2 mengikut carian Google

[ad#Adsense234x60]

Hadiah

Hadiah Utama : 1 x Apple iPad 2.

Hadiah Hebat : 4 x Cermin Mata Ray Ban.

Hadiah Saguhati : 3 x RM100

Kelayakan blog utama

1. Blog mesti PR3 dan keatas.

2. Mesti join mailing list dan diaktifkan (kalau dah join bagus sangat lah).

3. Mesti buat satu entri kreatif tentang contest ni dengan link sponsor dan tinggalkan backlink di ruangan komen dan wall Face Book denaihati.

4. Blog yang aktif dengan sekurang-kurangnya 3 entri setiap minggu.

5. Tidak menggunakan cara yang tidak normal untuk mendapat trafik.

6. Terbuka untuk semua blog 1Dunia.

7. Bahasa bebas janji orang dunia faham.

8. Penganjur ada hak membatalkan mana-mana penyertaan dan mengubah syarat jika perlu.

 

Contoh total link referrer dan bounce rate

[ad#Adsense234x60]

Cara memilih pemenang

1. Hadiah utama iPad 2 untuk teman setia blog yang menjadi top link referrer (statistik google analytics) bermula 24/2 – 31/5-2011 dengan minimum trafik 6000 dan bounce rate bawah 50%. Makna jika blog anda jadi no 1 top referrer tapi kurang 6000 maka hanya layak dapat hadiah cermin mata Rayban. Kalau ada lebih dari 1 blog yang mempunyai jumlah trafik 6000 dan bounce rate bawah 50%  maka yang tertinggi akan jadi pemenang.

2. Hadiah hebat untuk 4 blog top link referrer yang berikutnya.

3. Hadiah saguhati akan diberikan kepada 3 blog bawah PR3 yang buat promosi dan masuk top link referrer.

Berkat kalimah Bismillah semuga contest ini dapat memberi manafaat kepada dunia blog 1Dunia. Tolong sebarkan melalui wall facebook anda dan juga retweet lah seberapa banyak.

Senarai peserta contest iPad 2 Malaysia @ Apple iPad 2 Malaysia untuk teman setia

Review bulan pertama contest @ iPad 2 Malaysia the best review.

[ad#nuffnang336]

Comments

  1. Michael says

    hi,
    we are selling iPad 2, 32GB, Wifi + 3G. Only RM(Ringgit Malaysia) 2,600. Call us at +6016 9556280 to buy.

    Thank you

Trackbacks