Acer Aspire One untuk ANDA miliki percuma

(Sebelum anda terus membaca jangan lupa klik button re tweet ya) ANDA ingin menang hadiah laptop Acer Aspire One? Denaihati dengan semangat Hidup Untuk Memberi menyediakan bukan satu tapi 2 buah laptop Acer Aspire One untuk dimenangi oleh blog yang layak. Dua contest akan berjalan serentak sepanjang tahun 2010. Contest ini terbuka kepada semua blog yang ada di dunia ni (forum, kumuniti dan website tidak layak).

Acer Aspire One

Hanya tiga sahaja syarat yang dikenakan kepada blog yang berminat untuk menang Acer Aspire One :

1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat saya tahu contest Hidup Untuk Memberi dari blog : contoh saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog http://amanz.my. (tengah cari sponsor untuk hadiah entri terbaik)

2. Follow @ http://twitter.com/denaihati

3. Follow @ http://facebook.com/denaihati

Hadiah Acer Aspire One pertama akan dihadiahkan kepada blog yang menjadi TOP REFERRER TERTINGGI yang menghasilkan trafik ke blog denaihati sepanjang 2010 berdasarkan analisa Google Analytics. Cara untuk menjadi TOP REFERRER adalah bebas, mungkin dengan cara menampalkan banner denaihati di sidebar atau sering letakan link denaihati.com dalam setiap entri baru untuk menarik perhatian visitor blog ANDA melawat blog denaihati.com.

Hadiah Acer Aspire One kedua akan dihadiakan kepada PENGOMEN TERBANYAK sepanjang 2010. Bermula Mac PENGOMEN TERBANYAK akan mendapat ruang iklan percuma selama 1 bulan. Bulan Mac telah dikuasai oleh KULANZSALLEH.COM mungkin bulan seterusnya giliran anda pulak. (Komen yang dikira hanya yang melebihi 7 perkataan).

Kepada BLOG yang rajin mempromosi contest “DENAIHATI” akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih besar hadiahnya. Perhatian katogeri referral yang dimaksudkan di sini adalah apabila blog ANDA menjadi referral kepada contester baru.

[ad#serverfreak]
Sebagai tanda terima kasih semua blog peserta contest akan disenaraikan di BLOGROLL untuk berkongsi status PR4 yang sedang disandang oleh blog ini. Denaihati dan Sponsor contest iaitu alansarproperties.com, www.xztly.com dan Anisha Online Mall akan umumkan hadiah untuk pemenang ke dua dan ke tiga untuk contest TOP REFERRER TERTINGGI dan PENGOMEN TERBANYAK dalam entri yang akan datang.

Tarikh Tutup

Pada jam 11.59 pm, 31/12/2010

Keputusan

Pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tamat contest.

Sponsor contest

1. Alansarproperties.com : Sedia menjual lot banglo/banglo sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

2. www.xztly.com : Organising or managing communications, campaigns and events.

3. Anisha Online Mall : Pemborong stokin wudhu Malaysia

(Kepada individu dan syarikat yang berminat untuk menjadi sponsor sila berhubung terus seperti tertera dibahagian pertanyaan)

Pertanyaan

Boleh bertanya terus melalui ruang komen, twitter @Denaihati, facebook @Denaihati atau tinggalkan pesan di contact. Jangan lupa untuk lawat blog ini untuk melihat update terbaru.

SEMUA PESERTA BARU DAN LAMA SILA TINGGALKAN KOMEN DAN LINK DI ENTRI BARU DUA NOTEBOOK ACER ASPIRE ONE UNTUK DIMENANGI … TERIMA KASIH.

[ad#advertlets336]

---

  1. Woww, acer. I love this notebook, hope…

  2. I used Acer aspire one before. Screen is too small for me. I prefer mac book air. Though it is expensive, it is light and screen is big.

  3. pasti enak ya dapet notebook percuma….
    good luck denaihati :)

  4. perpect contest It was three month ago
    Entri terbaru Top SEO Marketing – Advantages E Commerce Offers YouMy Profile

  5. xlarat nk skrool ke bwah.. panjang sgt komen2 nih.. adoi… syok betol klo blog shah cam nih..

    nk tya, camna nk reset top commentator tuh? shah buat ritu x bleh la, yang ade suma utk word press je…
    Entri terbaru shah – wajarkah kanak-kanak di berikan nsetMy Profile

  6. Semoga bisa dapat juga..

  7. Maksudnya Apa Yah ?

  8. mampir lagi di postingan membaca komentar sahabat setelah pemenang kontes diketahui.

  9. Bravo..terus lah berjuang
    reach your dream!
    Wujudkan mimpi jadi kenyataan…

  10. tinggal berhitung menit nih apakah usaha dan target kita berhasil

  11. kak yan kak yan kak yan kak yan..ehheheheh hope u will get lappy nih…ngeh3 :) amin
    Entri terbaru SuaraPeople – Padah Berhutang Dengan AlongMy Profile

  12. Wau banyaknya pengomen kat sini, dah beribu-ribu hehe, denaihati, saya dah letakkan url saya kat entri yag lagi satu ek :)
    Entri terbaru Faridzuan – Perancangan 2011!My Profile

  13. sokong yanmieonline,semoga kak yan mencapai kejayaan..hohhoho vote for kak yan! hahah aklau lah boleh vote pakai sms ;p
    Entri terbaru SuaraPeople – UPDATE Kontest Anda Tulis!!!! Anda Menang!!!!My Profile

Trackbacks

    Artikel pilihan...close