Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

7 Top Blog Malaysia 2012 edisi DiGi

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, ramai Rakan Blogger yang singgah ke sini kerana nak melihat senarai Top Blog Malaysia. Sebelum ini telah dikeluarkan senarai 23 Top Blog Malaysia edisi MSMW2012 dimana blog Denaihati terpilih sebagai Best of The Best Blog 2012. Blog Denaihati telah terpilih antara 50 finalis DiGi WWWOW Awards untuk katogeri Blogger og the Year setelah mendapat jemputan daripada pada penganjur. Team Denaihati tidak kecewa walaupun tidak terpilih sebagai pemenang kerana menjadi finalis sudah cukup memberi pendedahan besar dan meningkatkan jenama Denaihati.

digi award2 Banner

7 Top Blog Malaysia 2012 edisi DiGi

1. Fave Tech Head – KeithRozario.com
2. Most Promising Webprenuer – Christy Ng Shoes.
3. Blogger of the Year – Bro, Don’t Like That La, Bro.
4. Fave Kay Poh – RotiKaya.
5. Fave Makan-Makan Expert – Fried Chillies.
6. Online Shop of The Year – FriendlyFashion.
7. DiGi WWWOW People’s Choice of the Year – MyHazman.

Tahniah kepada yang telah berjaya semuga akan menjadi motivasi kepada semua Rakan Blogger untuk terus berkarya kerana Blogger semakin dihargai oleh masyarakat.

Untuk tahun 2013 mungkin DiGi boleh menambah katogeri untuk Blog seperti anugerah MSMW 2012.

Insyallah tahun 2013 pasti ada Rakan Blogger Denaihati yang akan tersenarai dalam Top Blog Malaysia anjuran MSMW dan DiGi. Semakin ramai Blogger yang hebat sekarang. Tahniah semua.

Dah lama tak tengok senarai Blog mengikut alexa ranking seperti tahun lepas.

Tak de yang rajin nak buat ke?

---

  1. akhir kata congrats untuk yang dah jadi top….
    Entri terbaru ummaidan – The sunflowers storyMy Profile

  2. somehow .. orang yang nak naik keatas kena berusaha,,
    Entri terbaru ummaidan – The sunflowers storyMy Profile

  3. tapi i realised people like to read most on personal blogs….
    Entri terbaru ummaidan – The sunflowers storyMy Profile

  4. at least denaihati ade info berguna dan very helpful for readers
    Entri terbaru ummaidan – The sunflowers storyMy Profile

  5. ade blog yang top blog tapi isi hampeh
    Entri terbaru ummaidan – The sunflowers storyMy Profile

  6. orang berblog kita berblog jugak..orang dah diatas kita masih tercari2
    Entri terbaru ummaidan – The sunflowers storyMy Profile

  7. it will takes time to achieve that..
    Entri terbaru ummaidan – U can take my photo..My Profile

  8. Kemenangan yg diraih amat payah,
    Jika tidak ada ambil jalan mudah.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Persie Tinggalkan ArsenalMy Profile

  9. Bukan mudah nak berjaya,
    Kena ada pelbagai cara.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Persie Tinggalkan ArsenalMy Profile

  10. Yang menang selamat berjaya,
    yang kalah usah berputus asa.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Persie Tinggalkan ArsenalMy Profile

  11. Bukan hal yang mudah untuk bisa masuk dalam 7 top blog malaysia
    Entri terbaru Blog Keperawatan – Diare Pada BayiMy Profile

  12. Tahniah bagi para top blog malaysia
    Entri terbaru Blog Keperawatan – Diare Pada BayiMy Profile

  13. Ucapan tahniah kepada pemenang.Kepada yang tidak ada dalam senarai kena cuba lagi.
    Entri terbaru Ahmad Tarmizi – Syiling Emas Era Perang Salib DitemuiMy Profile

  14. tahniah buat para pemenang..
    Entri terbaru wanabe – Google Nexus 7 Dikeluarkan Esok?My Profile

  15. take time juga tu kalau nak buat senarai blog ikut alexa ranking. pakat 2-3 orang buat cepat sikit lah kot
    Entri terbaru Sya Isya – WARIS SLOT SERAM TV3 – SINOPSIS, PELAKON & DOWNLOADMy Profile

Trackbacks

    Artikel pilihan...close