10Malaysia Top Link dan Commentator Disember 2010 @Denaihati

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, alhamdulillah kita telah melangkah tahun 2011 yang pasti akan diwarnai dengan berbagai contest. Contest “Hidup Untuk Memberi” yang menyediakan 2 hadiah utama Notebook Acer Aspire One dan hadiah yang lain seperti dalam senarai hadiah contest Hidup Untuk Memberi secara rasmi telah ditutup pada 11.59pm 31/12/2010. Proses analisa keseluruhan contest sedang dilakukan dan menjadi rancangan untuk menyerahkan hadiah utama terus kepada pemenang.

Berikut ada 10Malaysia top link referrer Disember 2010 mengikut Google Analytics (dah guna ke kalau belum joom guna memang best) dan hadiah untuk top 3. Nampak banyak perubahan bulan ni dan zonbebas.com pertama kali jadi pemenang bulanan.

1. Zonbebas.com – RM50 + Iklan banner 125×125 sebulan di Denaihati

2. ibuntu.co.cc – RM30

3. Yanmieonline.com – RM20

4. Amriawan.blogspot.com

5. StewardJohn.com

6. Hanspunyablog.blogspot.com

7. Kulanzsalleh.com

8. Blog.mohdisa.com

9. Zuriey86.blogspot.com

10. Aizuddin.com

(p/s : Joom ramai-ramai kita terjah blog yang tersenarai di atas)

Berikut ada 10Malaysia top commentator Disember 2010 dan hadiah untuk top 3. Ranking 2 dan 3 adalah teman blogger kita dari Indonesia..mantap tu kan.

1. Steward John – RM50 + Iklan banner 125×125 sebulan di Denaihati

2. Munir Ardi – RM30

3. Abang Iwan – RM20

4. KDN

5. Suarapeople

6. Pisyek

7. Ali Ridha

8. Faridzuan

9. Zuriey

10. Yangbaik

Terima kasih kepada sponsor Alansarproperties.com, www.xztly.comAnisha Online MalleQurban.com, iks1Malaysia dan Kulanzsalleh.com. Terima kasih juga kepada semua yang sudi singgah dan tidak tersenarai di atas juga kepada semua silent readers. You all memang the best lah.

Tunggukan pengumuman pemenang contest Acer Aspire One. dan tunggukan contest-contest lain yang bakal diumumkan dari masa ke semasa. Teruskan bersama denaihati mungkin anda akan dapat apa yang anda tidak dapat diblog-blog lain …ILMU dan HADIAH. Kepada yang berminat nak jadi sponsor boleh terus contact aku.

P/s : Kepada pemenang sila hubungi melalui contact atau boleh DM lansung ke Facebook dan Twitter.

[ad#nuffnang336]

Comments

  1. says

    semua hebat2. saya sellau view denaihat dari mobile lepas tu mcm malas nak commen kdg2. hehehehe sbb agak susah sikit . setakat jadi silent reader je

  2. says

    mungkin ramai yg was2 diatas kedudukan zonbebas yg tiba2 menjadi top referrer utk bulan lepas (disember).. kalau mcm tu, apa kata denaihati minta statistik blog semua pemenang dan bandingkan dgn jum klik (jum referrer) yg masuk ke denaihati.com.. tak pun, tgk kat alexa.. dari situ boleh buktikan samada zonbebas (juga blog2 lain) main bersih atau main kotor..

    p/s: zonbebas sedia memberi statistik blog jika diminta..
    Entri terbaru ZON BEBAS – Lagu Tolong Ingatkan Aku Ana Raffali Menang Anugerah Juara Lagu 25My Profile

  3. says

    Salam, wah nampaknya dah jelas2 laptop utk top komentar tu untuk steward john :), nak ucap tahniah awal2 kat dia…ehehe

    syukur masih lagi berada dalam list, mendadak jugak ye naiknya zonbebas, mesti bnyk trafik dr blog beliau, sbb kalau tgk click tracker dari blog saya ke denaihati banyak jugak untuk bulan lepas sampai ratus-ratus gitu, nampaknya zonbebas lagi banyak tu, tahniah :)
    Entri terbaru yanmie – Entry Terakhir HTC Desire Z maxis10My Profile

Trackbacks