10Malaysia Top Link dan Commentator Disember 2010 @Denaihati

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, alhamdulillah kita telah melangkah tahun 2011 yang pasti akan diwarnai dengan berbagai contest. Contest “Hidup Untuk Memberi” yang menyediakan 2 hadiah utama Notebook Acer Aspire One dan hadiah yang lain seperti dalam senarai hadiah contest Hidup Untuk Memberi secara rasmi telah ditutup pada 11.59pm 31/12/2010. Proses analisa keseluruhan contest sedang dilakukan dan menjadi rancangan untuk menyerahkan hadiah utama terus kepada pemenang.

Berikut ada 10Malaysia top link referrer Disember 2010 mengikut Google Analytics (dah guna ke kalau belum joom guna memang best) dan hadiah untuk top 3. Nampak banyak perubahan bulan ni dan zonbebas.com pertama kali jadi pemenang bulanan.

1. Zonbebas.com – RM50 + Iklan banner 125×125 sebulan di Denaihati

2. ibuntu.co.cc – RM30

3. Yanmieonline.com – RM20

4. Amriawan.blogspot.com

5. StewardJohn.com

6. Hanspunyablog.blogspot.com

7. Kulanzsalleh.com

8. Blog.mohdisa.com

9. Zuriey86.blogspot.com

10. Aizuddin.com

(p/s : Joom ramai-ramai kita terjah blog yang tersenarai di atas)

Berikut ada 10Malaysia top commentator Disember 2010 dan hadiah untuk top 3. Ranking 2 dan 3 adalah teman blogger kita dari Indonesia..mantap tu kan.

1. Steward John – RM50 + Iklan banner 125×125 sebulan di Denaihati

2. Munir Ardi – RM30

3. Abang Iwan – RM20

4. KDN

5. Suarapeople

6. Pisyek

7. Ali Ridha

8. Faridzuan

9. Zuriey

10. Yangbaik

Terima kasih kepada sponsor Alansarproperties.com, www.xztly.comAnisha Online MalleQurban.com, iks1Malaysia dan Kulanzsalleh.com. Terima kasih juga kepada semua yang sudi singgah dan tidak tersenarai di atas juga kepada semua silent readers. You all memang the best lah.

Tunggukan pengumuman pemenang contest Acer Aspire One. dan tunggukan contest-contest lain yang bakal diumumkan dari masa ke semasa. Teruskan bersama denaihati mungkin anda akan dapat apa yang anda tidak dapat diblog-blog lain …ILMU dan HADIAH. Kepada yang berminat nak jadi sponsor boleh terus contact aku.

P/s : Kepada pemenang sila hubungi melalui contact atau boleh DM lansung ke Facebook dan Twitter.

[ad#nuffnang336]

---

  1. tahniah pada semua. memang anda hebat.
    Entri terbaru RedBoys – 8 Sikap Lelaki Yang Perlu DiubahMy Profile

  2. semua hebat2. saya sellau view denaihat dari mobile lepas tu mcm malas nak commen kdg2. hehehehe sbb agak susah sikit . setakat jadi silent reader je

  3. mungkin ramai yg was2 diatas kedudukan zonbebas yg tiba2 menjadi top referrer utk bulan lepas (disember).. kalau mcm tu, apa kata denaihati minta statistik blog semua pemenang dan bandingkan dgn jum klik (jum referrer) yg masuk ke denaihati.com.. tak pun, tgk kat alexa.. dari situ boleh buktikan samada zonbebas (juga blog2 lain) main bersih atau main kotor..

    p/s: zonbebas sedia memberi statistik blog jika diminta..
    Entri terbaru ZON BEBAS – Lagu Tolong Ingatkan Aku Ana Raffali Menang Anugerah Juara Lagu 25My Profile

  4. Tanniah kepada Top Comentators dan penganjur pun menawarkan hadiah yang lumayan juga :-)
    Entri terbaru akubiomed – Penama untuk blogMy Profile

  5. tahniah semua.. tak sabar nak tahu keputusan penuh. tapi cam boleh agak siapa dapat laptop tu
    Entri terbaru zuriey – Kasut putus di tengah jalanMy Profile

  6. fuh!!!
    calon2 yang hebat..
    hehee
    Entri terbaru mie – Klasik Ataupun Moden- Pilihan AndaMy Profile

  7. tahniah kepada mereka semua..
    Entri terbaru eiela – Pendapat – 7 Kes Buang Bayi SemingguMy Profile

  8. tahniah to the winners!!!
    Entri terbaru papabear – Top Commenters – Free Ad SpaceMy Profile

  9. tahniah kepada pemenang :)
    Entri terbaru zuls – Facebook Will Be Closed 15 March is HoaxMy Profile

  10. Alhamdulillah bisa perbaiki posisi untuk bulan desember

  11. Benar sangat bersama denaihati saya mendapatkan apa yang tidak dapat diblog-blog lain.
    Entri terbaru Bang Iwan – Musisi Elfa Secioria Meninggal DuniaMy Profile

  12. woot! tiba2 dok kat 1st place utk bulan disember.. tak sangka strategi iklan kat 1st post menjadi.. kalau la buat sejak dr dulu lg, tak mustahil boleh jd top 1 tiap bulan. huhu.. anyway, tahniah kat semua..
    Entri terbaru ZON BEBAS – Logo Halal Yang Tak Halal DiharamkanMy Profile

  13. hoho, jadi top 10 referral pun jadilah. anyway, tahniah kepada semua pemenang…pemenang utama macam dah nampak di situ. hehe
    Entri terbaru Mohd Isa – 10 Online SEO Tools Daripada GoogleMy Profile

  14. Salam, wah nampaknya dah jelas2 laptop utk top komentar tu untuk steward john :), nak ucap tahniah awal2 kat dia…ehehe

    syukur masih lagi berada dalam list, mendadak jugak ye naiknya zonbebas, mesti bnyk trafik dr blog beliau, sbb kalau tgk click tracker dari blog saya ke denaihati banyak jugak untuk bulan lepas sampai ratus-ratus gitu, nampaknya zonbebas lagi banyak tu, tahniah :)
    Entri terbaru yanmie – Entry Terakhir HTC Desire Z maxis10My Profile

  15. Alhamdulillah,… meskipun menurun tapi masih tetap tersenarai.
    Entri terbaru Bang Iwan – Musisi Elfa Secioria Meninggal DuniaMy Profile

Trackbacks

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Denaihati, Denaihati, Denaihati and others. Denaihati said: 10Malaysia Top Link dan Commentator Disember 2010 @Denaihati http://fb.me/Q278gmpo […]

Artikel pilihan...close