Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

10Malaysia Top Link dan Commentator Disember 2010 @Denaihati

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, alhamdulillah kita telah melangkah tahun 2011 yang pasti akan diwarnai dengan berbagai contest. Contest “Hidup Untuk Memberi” yang menyediakan 2 hadiah utama Notebook Acer Aspire One dan hadiah yang lain seperti dalam senarai hadiah contest Hidup Untuk Memberi secara rasmi telah ditutup pada 11.59pm 31/12/2010. Proses analisa keseluruhan contest sedang dilakukan dan menjadi rancangan untuk menyerahkan hadiah utama terus kepada pemenang.

Berikut ada 10Malaysia top link referrer Disember 2010 mengikut Google Analytics (dah guna ke kalau belum joom guna memang best) dan hadiah untuk top 3. Nampak banyak perubahan bulan ni dan zonbebas.com pertama kali jadi pemenang bulanan.

1. Zonbebas.com – RM50 + Iklan banner 125×125 sebulan di Denaihati

2. ibuntu.co.cc – RM30

3. Yanmieonline.com – RM20

4. Amriawan.blogspot.com

5. StewardJohn.com

6. Hanspunyablog.blogspot.com

7. Kulanzsalleh.com

8. Blog.mohdisa.com

9. Zuriey86.blogspot.com

10. Aizuddin.com

(p/s : Joom ramai-ramai kita terjah blog yang tersenarai di atas)

Berikut ada 10Malaysia top commentator Disember 2010 dan hadiah untuk top 3. Ranking 2 dan 3 adalah teman blogger kita dari Indonesia..mantap tu kan.

1. Steward John – RM50 + Iklan banner 125×125 sebulan di Denaihati

2. Munir Ardi – RM30

3. Abang Iwan – RM20

4. KDN

5. Suarapeople

6. Pisyek

7. Ali Ridha

8. Faridzuan

9. Zuriey

10. Yangbaik

Terima kasih kepada sponsor Alansarproperties.com, www.xztly.comAnisha Online MalleQurban.com, iks1Malaysia dan Kulanzsalleh.com. Terima kasih juga kepada semua yang sudi singgah dan tidak tersenarai di atas juga kepada semua silent readers. You all memang the best lah.

Tunggukan pengumuman pemenang contest Acer Aspire One. dan tunggukan contest-contest lain yang bakal diumumkan dari masa ke semasa. Teruskan bersama denaihati mungkin anda akan dapat apa yang anda tidak dapat diblog-blog lain …ILMU dan HADIAH. Kepada yang berminat nak jadi sponsor boleh terus contact aku.

P/s : Kepada pemenang sila hubungi melalui contact atau boleh DM lansung ke Facebook dan Twitter.

[ad#nuffnang336]

---

  1. hadia lumayan sangat ni.. agak agak bukan depan dapat apa ye?
    Entri terbaru Chempaka Sari – Kahwin LebihMy Profile

  2. Menarik sekali sampai-sampai bisa dapat notebook

  3. stewerd john nih..slalu tol menang..jelesnyaaaa
    Entri terbaru shah – Jepun akan hancurMy Profile

  4. Yehhh! Saya dapat nombor 8. Tak apalah. Tak dapat hadiah pun tak apa, tapi best juga dapat ranking nombor 8 hehehe :D

  5. nama aku tersenarai la pula.huuu…
    Entri terbaru Ali ridha – Jika aku miliki kamuMy Profile

  6. singah2… john,kalau kau dapat acer tu share2 ar..hehe

  7. thniah kpd yg menang..~
    Entri terbaru syu90 – lepak japMy Profile

  8. Macam mana nak setup ni? saya berminat juga

  9. Tahniah kepada semua pemenang…teruskan usaha anda..
    Entri terbaru KDN – What is acneMy Profile

Trackbacks

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Denaihati, Denaihati, Denaihati and others. Denaihati said: 10Malaysia Top Link dan Commentator Disember 2010 @Denaihati http://fb.me/Q278gmpo […]

Artikel pilihan...close