Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

10Malaysia Top Commentators April untuk Acer Aspire One

Terima kasih kepada teman-teman yang tidak jemu-jemu berkongsi idea dan komen untuk setiap entri di Denaihati. Yang paling menarik majoriti komen yang dikongsikan bukan hanya sekadar komen kosong tetapi mempunyai erti tersendiri. Aku tersenyum sendiri apabila membaca setiap komen yang luahkan. Berikut adalah 10Malaysia Top Commentators untuk bulan April.

Top Commentators April

Sebagai tanda terima kasih 3Top Commentators mendapat hadiah :

1. Missing Chapter : Iklan banner 125 x 125 sebulan di Denaihati + RM50

2. Mieran Naruto-Chan : RM30

3. Waiting tO b3 FOund : RM20

Teruskan berkongsi idea dan komen untuk menyapai Acer Aspire One. Aku mohon maaf sekiranya sebahagian daripada komen tidak dapat aku balas. Insyallah adalah teman-teman lain yang akan membantu membalas setiap soalan dan komen yang tidak sempat aku balas. Melalui blog Kak Jie aku dapat ILMU cara paling mudah untuk tinggalkan jejak komen yang mungkin teman-teman boleh gunakan. Nak tahu jom terjah blog Syahirul.com.

Sehingga hari ini sudah tersenarai 57 peserta contest dari Malaysia dan Indonesia. Seandainya terdapat peserta contest yang belum disenaraikan sila maklumkan melalui ruang komen atau contact atau boleh DM lansung ke Facebook dan Twitter. Penyertaan contest masih terbuka untuk blogger Malaysia, Indonesia, Brunei, Singapore dan seluruh dunia tetapi aku masih mempertimbangkan cadangan pihak sponsor supaya tarikh tutup penyertaan ditutup lebih awal. Apa pandangan teman-teman??

@Kepada pemenang Top Link dan Top Commentators sila terus berhubung melalui contact atau boleh DM lansung ke Facebook dan Twitter.
[ad#advertlets336]

---

  1. untuk bulan yang terakhir ini harus lebih ditingkatkan lagi
    Entri terbaru Bang Iwan – Piala AFF 2010 – Indonesia Vs Laos 6 – 0My Profile

  2. wah! tahniah kepada pemenang!
    Entri terbaru NICK IRFAN – NICK DAN HANTU-HANTU 1 MALAM DI HOSPITAL siri 10episod 94My Profile

  3. memanglah bro steward selalu jadi pemenang

  4. cermin mata says:

    wahh menarik hadiah nya bile lagi denaihati nak buat??

  5. @steward john, *@Dya, Ni ingat nak buka bisnes online pulak ni.. dah boring duduk ni.. hehhe

    hehe steward nk buat bsnes online pe ni? bina web ..? keke

  6. @steward john, *@Dya, Tu la. Yang bab menunding jari ni tak best sangat..

    tu la pasal, mudah je diorg ni main tuding2 jari huhu ..

  7. @steward john, *@Dya, tu la dier nak suruh Dya apply streamyx tu.. tak la terganggu sangat dengan cuaca.

    bukan sbb tu jugak, tp kalau ribut dya mmg xbrani la nkk pasang lappy takut shock .. sbb dh penah kena sekali huhu

  8. @steward john, hehe bgus steward .. zaman skrg ni mmg kena pandai jaga kesihatan sbb mudah je dpt penyakit huhu

  9. @steward john, *@Dya, Hehe.. Yer, memang betul. Kena tahu apa sebenarnya intipati blog dorang ni, dan bagaimana dorang dapat traffic yang banyak. Memang dorang akan kata penggunaan keyword yang maksima, tapi mesti ada benda lain juga yang membuatkan penggunjung lain tertarik degan blog dorang ni kan.

    yap .. setiap bloggers mesti ada strategi tersendiri yg membuatkan blog diorg standout drpd blog org lain.

  10. @steward john, *@Dya, Haha.. Dya cuba dulu.. Manatahu tetiba boleh? Kalau nak pindah ke wordpress pun, bagus juga buat cepat-cepat sebelum PR tu naik tinggi.

    steward 1st time blogging steward mmg dh pakai wp ke? agak2 boleh x nk move entries2 kita from blogspot tu wp ?

  11. @steward john, *@Dya, Wa.. itu lagi best.. tak payah rasa panas setiap hari

    alhamdulillah, Allah turunkan hujan kt Cyberjaya ni .. bersyukur sangat2 ..stres pn makin kurang huhu

    • @Dya, Takkan setiap hari hujan kot. Kalau setiap hari hujan, memang best untuk tidur.. hehe
      .-= Steward John´s last blog ..Google Pagerank Exposed =-.

  12. @steward john, *@Dya, Yer.. kalau dengar dorang tu cakap bahasa KL, memang dorang sedang mengadaptasikan diri dengan bahasa semenanjung

    mm, ok..samela ngan dya yg berasal dari kelantan, sedang mengadaptasikan diri ngan bahasa semenanjung hehe

    • @Dya, Tu la.. Kalau guna loghat negeri masing-masing, belum tentu semua boleh fahamkan..
      .-= Steward John´s last blog ..Google Pagerank Exposed =-.

      • @Steward John, yap sbb tu la ptg utk kita belajar utk sesuaikn dr ngan keadaan..sesetgh org tu ingt kita nk show off, padahal kita cuma nk belajar berdikari huhu

        • @Dya, Yer la… Kata showoff? cukup baik dah wei kita tu cuba mengadptasikan diri. Sekurang-kurangnya ada juga effort kita tu.
          .-= Steward John´s last blog ..Google Pagerank Exposed =-.

  13. @steward john, yap that’s true…yg ptg, USAHA TANGGA KEJAYAAN !

  14. @steward john, *@Dya, Pernah masuk dekat sana. tapi dah jarang sangat guna..

    dya suka guna stumbleupon, sbb dari situ dya dpt explore mana2 website yg best2 yg dya xtahu pn sebelum ni ngan cepat…xyah nk googling dh huhu

    • @Dya, Yer. ingin juga nak submit blog dekat sana, tapi masalahnya blog saya tu bercampur BM dan BI
      .-= Steward John´s last blog ..Google Pagerank Exposed =-.

      • @Steward John, kenapa?xboleh ke nk submit kalau blog campur2?mmg semua kena in english ke?huhu

        • @Dya, Kan international, Mesti pembaca pun english speakers. Entah la juga Dya, cuba try dulu..
          .-= Steward John´s last blog ..Google Pagerank Exposed =-.

          • @Steward John, mm, ok dya try…although blog dya ni pn bukan 100% english kn..tp tkpela dya try submit then dya roger2

  15. Salam kenal semuanya.
    .-= Bang Iwan´s last blog ..FILM OBAMA ANAK MENTENG =-.

Trackbacks

    Artikel pilihan...close